Stačil by tento router?
Stačil by tento router?
Zdravím, chci připojit PC a NB k netu, PC drátově a NB bezdrátově a nevím jaký router koupit. Měl by být levnější a chci to do bytu. Díval jsem se na tento, stačilo by to --> [ ODKAZ ] děkuji za každý názor nebo odpověď. 
zase chce někdo ušetřit
no já nevím, já mám tenhle: [ ODKAZ ] a jsem s ním maximálně spokojený
mám ho taky v bytě a signál chytnu i u sousedů 
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
proč by nestačil, ale možný je že bude poruchovější. To máte jako když si koupíte Jablka II. jakosti
EDIT: jak tak o tom přemýšlim tak ale Jablka II. jakosti vám nebudou chutnat. Ale WiFi II. jakosti (:D) vám bude plnit asi stejnou službu, ale zase když tak o tom přemýšlím, tak vám třeba neposkytne tolik možností zabezpečení.
EDIT: jak tak o tom přemýšlim tak ale Jablka II. jakosti vám nebudou chutnat. Ale WiFi II. jakosti (:D) vám bude plnit asi stejnou službu, ale zase když tak o tom přemýšlím, tak vám třeba neposkytne tolik možností zabezpečení.
tento účet již není aktivní.
Tak jsem si nakonec objednal tento router
[ ODKAZ ] . Měl by mi přijít kolem příštího týdne a chtěl bych se poradit, zda neexistuje nějaký návod jak to zprovoznit (aby jel net na NB bezdratově a taky to připojit k PC) pokud je, tak bych prosil o nějaký odkaz na návod.
děkuji