Sluchadla
hele sou drahy to mas pravdu ale ja mel za zivot fakt tak 20 tery sluchatka minimalne od tech cinskejch az po djsky omnitronicy a ty porta sou fakt nejlepsi. o ty zaruce ani nemluvim...
kup si za padlo v tesku mikrak, porta a mas za 1100 v poho sestavu na hry a ventrilo a na ven luxusni vec na dlouhy leta a celej zivot;))
kup si za padlo v tesku mikrak, porta a mas za 1100 v poho sestavu na hry a ventrilo a na ven luxusni vec na dlouhy leta a celej zivot;))
TP R61..
mne zvukovo viac vyhovuju sennheiser PX 100 a PX 200 ale nakoniec som kupil porta pro koli zaruke. pri mojom zachadzani mi sluchatka bez ohladu na znacku nevydrzia moc dlho. tak pocitam, ze tie porta pro ma v konecnom dosledku vydu lacnejsie a urcite aj lepsie hraju ako sluchatka za 700 SKK. tak som zvedavy ako je to v praxi s tou slavnou koss "no questions asked" zarukou
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
se zarukou mam v pohode zkusenosti, protoze mi spadly z hlavy a prejel sem si je hranou snowboardu, prinesl jsem je tam "na sracky" zaplatil 200 manipulacni poplatek a na miste mi nadherna holka dala fungl novy..
regulator hlasitosti porta pro nemaj, hele pro me to taky byla zezacatku palka, navic ja porta nekupoval jako jsou ted za 1100 ale tehdy stali pres 2k...
regulator hlasitosti porta pro nemaj, hele pro me to taky byla zezacatku palka, navic ja porta nekupoval jako jsou ted za 1100 ale tehdy stali pres 2k...
TP R61..