bezdrat laser mouse
-
- píše často
-
- guru
Veľa skusenosti nemam ale čo vidim je to že bezdrôt sa oplati kupiť značkovy tj. nejaky Logitech alebo MS popripade nemam problem s Labtec ale nema nejaky dobry dosah, inak jedna z nudzovych alternativ je ak mate v nb BT tak ho ovladať cez mobil SE len sa s tým treba trochu pohrať aby to šlo pohodlne ovladať nejaky video prehravač ale na prezentacie je to dobre.
jednoznacne Logitech VX Nano ...... iked je sice drahsia ja som ju v usa zhonal na eBay celkom lacno
....... ma najmesi reciever na svete co je vyhodou pre toho kto nema notas len na stole ale lozi snim do postele a kade tade ....... neurves ako tie hodavne recievery a navyse vies ho odlozit do mysky priamo takze ho nestratis ...... bezi krasne napajanie 2x AAA a vydzr kolo 6 mesiacov - zalezi cu ju vypnes alebo nie ..... hmotnost je vyvazena...... siroka moznost nastavania nastavis ju pre kazdy program osobitne .... rychlost funkciu tlacidla a tak podobne.
Vrelo odporucam .......

Vrelo odporucam .......
-
- občas něco napíše
Tak jsem si nakonec zasel pro tuhle a musim rict ze zatim spokojenost.
Nemate ji nekdo delsi dobu? jak se chova casem a tak. diky
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0DQEWX
Nemate ji nekdo delsi dobu? jak se chova casem a tak. diky
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0DQEWX
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- guru
nejde o to či je to laser alebo optika ide o to či je to kvalitne, som videl hadky radoby progamerov čo je lepšia optika alebo laser a keď sa tí nevedia zhodnuť tak rozdiel nebude jednoznačný...
napr. za rok čo mam nb som vystriedal pri ňom 3 myši. Dodanu asus ale štitok logitech, na normalnom povrchu ok, inak veľmi nič, MS wireless op. 4000 neodskakovala na internatnom stole čo často robila dodana, teraz mam VX nano a ide ok zatiaľ všade hoci take extremy ako sklo som neskušal, na posteli veľmi sa nechcelo isť MS 4000
napr. za rok čo mam nb som vystriedal pri ňom 3 myši. Dodanu asus ale štitok logitech, na normalnom povrchu ok, inak veľmi nič, MS wireless op. 4000 neodskakovala na internatnom stole čo často robila dodana, teraz mam VX nano a ide ok zatiaľ všade hoci take extremy ako sklo som neskušal, na posteli veľmi sa nechcelo isť MS 4000
fanda007 píše:Nj, ale je zase docela dost drahá
njn, ale ta microsoft co som pisal je este drahsia a pritom horsia (mozno koli BT).
ale ked je obmedzeny rozpocet tak radsej kvalitnejsiu optiku ako lacny laser. mozno napr. kensington ci60. ale s tou nemam skusenosti. ale je problem zohnat opticku bezdrotovu mys co by mala vysielac maximalne vo velkosti usb kluca - a kupit bezdrotovu mys s velkym vysielacom na metrovom kabli k notebooku (ako to maju napr. optiky od MS) tak to uz mozes kupit radsej drotovu.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8