naklápěcí kolečka na myších Logitech

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 03 led 2008 23:08

Kulickovou mys? To uz je asi nakej patek co? :lol:

adamjursa

Příspěvekod adamjursa » 03 led 2008 23:12

jojo, to byly casy... a my si stezujem ze optika ujizdi na lesklych povrsich :lol:

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 04 led 2008 00:01

Ja si nestezuju :) ja mam kvalitni podlozku a nejakej stul mi je u zadni partie...

Crabik
guru

Re: naklápěcí kolečka na myších Logitech

Příspěvekod Crabik » 04 led 2008 05:43

xmarek píše:
adamjursa píše:Tak mě příjde - logitech nedělá už snad žádnou myš bez naklápěcího kolečka a ty naklápěcí nestojí za moc.
Naprostý souhlas. Mám Logitech Nano a co se týče naklápění tak bych se bez této featury obešel. Jediné co to přináší je viklavé kývání ze stranu na stranu. Kdyby existovala tato myš bez naklápění tak ji z fleku koupím. Jinak laser a bezdrátový přenos je super. Kde se hrabe optika, která mi co chvíli ustřelovala. A nedělala to jej jedna konkrétní. Měl jsem problémy z více značkami. :(
Jinak to tlačítko co může suplovat stisknutí kolečka je dle mého soudu vzhledem k nevhodnému umístění v podstatě nepoužitelné. Tlačítka po levé straně jsou mnohem použitelnější. :D

Ja tam mam docela solidni rezervu pri naklapeni i mackani, cili kdyz chci treba jen scrollovat, tak se mi urcite nevychyluje a nemacka zadna vychylovaci tlacitka, v tomhle smeru je mnohem lepsi nez moje predchozi nekovove ve VX450. Tohle je zatim nejlepe vyresene kolecko, s jakym jsem prisel do styku.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)

NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ

Zpět na „Příslušenství“