Myš A4tech X-750F laserová 2500dpi

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 02 úno 2008 16:28

svůj skill holt hledám v ruce ne v peněžence, to bych jinak měl nějakýho takovýho Razera a že když jsem začínal hrát tak jsem si opravdu byl schopnej myš za 4000 Kč koupit jen abych byl dobrej :D
tento účet již není aktivní.

neoexnet
guru

..

Příspěvekod neoexnet » 02 úno 2008 18:29

ono to ted docela vyznělo, jako že sem "sra*ka" co umí ho*** ... a proto si kupuje drahé myši :D tak teda díky

.:.:
jinak hráči třídy "progaming" jsou rozděleni na 2základní tábory ... dle mého .... myslím co se myšítek týče ;)
- Logitech
- Razer
- a ty ostatní .... :D těch je pár ...
...pokud je to opravdový progamer tak má myš od sponzora .. tím hraje, že .... jinak byla za minulý rok nejrozšířenější myš mx518 a G5 .... to tak nějak poukazuje na nadvládu Logitechu, já osobně neumim říct co je lepší značka .... snímače mají na stejné úrovni, desing je každý jinde, logitech má z pravila závaží (prakticky k ničemu, stejně si to každej narve na max) ... dál má logitech, asi lepší podporu od výrobce co do software a v neposlední řadě je dražší :D

....takže si stejně 90% lidí co si to tu přečte koupí nějakej low-end myš za pár kaček a nebo užř nějakou má .... bohužel "normálních" lidí co hrajou na "kvalitních" potkanech je málo v řadách amatérů ....
Toshiba R600-10W

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 02 úno 2008 18:41

Ty snimace jsou u tech novych mysitek prakticky nerozeznatelny uz, takze tam zalezi uz spis na tvaru a jak se komu s jakou hraje dobre... ja sam mam MX510 a ergonomicky mi naprosto vyhovuje, a opticky snimac je jeden z nejlepsich. Pod tim mam latkovou Steelpad Qck a bohate mi to staci.

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 02 úno 2008 18:53

netvrdím že si sráč ani nic podobného, dedukuješ naprosto špatně, proč by si profík drahou myš nekoupil samozřejmě je to normální. Jak jsem říkal 100 lidí 100 chutí, ale jen o myši to není. Psal si že logitech má zavažíčka zpravidla potom je mx518 vyjímka potvrzující pravidlo. Nicméně mě nevyhovuje ERGO tvar myší, naopak jsou moc vyboulené špatně se mi drží a jsou těžké G5 i bez závažíček je těžká.

Tvoje příspěvky mě připadají jako já jsem PG tak vim všechno.

bohužel "normálních" lidí co hrajou na "kvalitních" potkanech je málo v řadách amatérů ....

a to bych se hádal. Znám tolika lidí co hrajou na G5, MX518 a přitom jsou to špatní hráči.

snímače mají na stejné úrovni

Opět tvrdím opak nemají. Většina výrobců se honí za DPI ale skutek utek. Myši ujídějí a často jsou nepřesné. V tomhle se mi líbí Intellimouse 3.0 je přesnej a necuká a to nemá snímač nějak světobornej. MX518 se teď kamarád co CS hraje na hodně Profi úrovni zbavoval, pravě kvůli ustřelování a ujíždění a to honí krysu po Steelpad S&S což vůbec není špatná podložka. Jemu ale vyhovujou Ergo myše takže sáhl po G5 a závažíčka ani nepoužívá, protože ta myš je sama o sobě dost těžká a má radši lehčí myše.

do progamingu neodmyslitelně MS patří. Jak říkám MS intellimouse je jedna z těch starší Progaming myší. Habu další programing a teď maj nějakou komplet novou a na netu je na ní samá chvála.
tento účet již není aktivní.

Zpět na „Příslušenství“