Bezdratove site ve Win XP naprosto priserne
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Diky za radu, ale touto cestou opravdu nepujdu. Kdyz je nejakej program tak neprehlednej a kdyz do nej neco ulozim, tak se to v nasledujicim kroku vymaze, tak naprosto ztracim duveru. Tohle by stezi uspelo jako zapoctovej program ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Alternativu, co jsem našel já, se jmenuje http://wifihopper.com/ WiFi Hopper, ovšem není zadarmo...
HP 6710b : C2D T7250 2GHz, 4GB DDR2 667MHz, 15,4 WSXGA+, 160GB/5400rpm HDD, i802.11n, Ubuntu 7.1 + WXP
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Vypada to dost nadupane. Zkusim aspo ten trial, a pak uvidime, jak moc budu zoufalej, ze za to budu ochotnej zaplatit .... . Dneska sem si v nadeji stahnul wifi managera primo od Intelu ke svy wifi karte a ten se nepripoji vubec. .... Kazdopadne diky ....
Tak uz sem to stahnul a nainstaloval a svete div se, jede to naprosto bez problemu. Pripojeni behem 3 sekund, zmenim kodovani na WPA2 a ono to zase jede. Vzhledem k tomu, ze sem sranim s blbejma managerama od Microsoftu nebo Intelu stravil cca 5 hodin a buhvi kolik bych jeste stravil a vzhledem k tomu, ze cas jsou penize, tak se cena 35 dolaru zvlaste pri dnesnim kurzu nezda zase tak vysoka ... . Enzy, jeste jednou diky ...
Tak ted sem pridal overeni MAC adresy, samo se to po restartu routeru pripojilo, takhle si to presne predstavuju ...
Tak uz sem to stahnul a nainstaloval a svete div se, jede to naprosto bez problemu. Pripojeni behem 3 sekund, zmenim kodovani na WPA2 a ono to zase jede. Vzhledem k tomu, ze sem sranim s blbejma managerama od Microsoftu nebo Intelu stravil cca 5 hodin a buhvi kolik bych jeste stravil a vzhledem k tomu, ze cas jsou penize, tak se cena 35 dolaru zvlaste pri dnesnim kurzu nezda zase tak vysoka ... . Enzy, jeste jednou diky ...
Tak ted sem pridal overeni MAC adresy, samo se to po restartu routeru pripojilo, takhle si to presne predstavuju ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander