vidíte a ASUS je taky považován všude za šmejda

bohužel pro mě na notebooku jsem víc investovat nemohl. U těch geniusu za litr si klidně dovolim dát o 1000 Kč víc do lepší značky, kt. bude lepší jak zvukově tak značkou. To že máte doma dvě bedny od Geniusu vám koukám leze na mozek, taky mám doma genius sluchátka a naprosto s čistým svědomím můžu prohlásit, že jsou to šmejdy a když to poznaj i rodiče že to divně chrčí a potom jim pučim moje sluchátka tak mi je pomalu závidí a to mám taky levné sluchátka za 500 Kč

Jsem taky jen chudej student a kdybych si kupoval sluchátka hledim na cenu jenže ohledně toho já si nekoupim Genius, na kterej nebudu jistě jedinej co nadává ale radši si dám prachy do třeba [
ODKAZ ] ano stojí o 1000 Kč a něco víc než ty genius co tu někdo poukazoval, ale za to dostanu kvalitní sluchátka se super zvukem. Pokud jde o notebook povědšinou investice o 1000 Kč do lepší značky stačit nebude

proto mám ACER. Kdybych v tý době měl o 10 tis. víc jistě si koupim třeba HP. Jenže já s ACERem špatná zkušenosti zatím nemám a v mém okolí též moc lidi nemělo problém s ACERem a na ASUS ve škole nadavá pořád týpec s F3, kt. se mu přehřejvá. Já netvrdim, že je ACER kvalita, osobně přiznám, že je to shit nevadí mi to na víc jsem neměl kupoval jsem to ze svého a pořád studuju. Ale když chci kvalitní zvuk nekoupim si sluchátka ani bedny genius to mě teda promiňte.