Pouzdro Belkin Neoprene Sleeve 15.4
Pouzdro Belkin Neoprene Sleeve 15.4
Čau,
chtěl jsem se zeptat jestli je takovéto pouzdro na ntb dostačující. Nechci si kupovat celý batoh na ntb ale pouze nějaký takovýto vak který si budu dávat do klasického batohu. Je v tomto ntb v bezpečí nebo jej moc neochrání? díval jsem se např na: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56193
chtěl jsem se zeptat jestli je takovéto pouzdro na ntb dostačující. Nechci si kupovat celý batoh na ntb ale pouze nějaký takovýto vak který si budu dávat do klasického batohu. Je v tomto ntb v bezpečí nebo jej moc neochrání? díval jsem se např na: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56193
je to ok, pokud mas nejakej pevnejsi batoh a zajistis aby to v nem nelitalo, napr. paskem na upevneni, nektery bagly to maj...
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Libraeon píše:je to ok, pokud mas nejakej pevnejsi batoh a zajistis aby to v nem nelitalo, napr. paskem na upevneni, nektery bagly to maj...
No batoh si na to teprve budu kupovat, takže se tomu můžu přizpůsobit...a když je to neopren je to aspoň vodotěsny ( například, když zmoknu a batoh promokne? )
- Chlebovnik
- guru
Tohle pouzdro má moje mamka ve verzi 14.1" na svojí R61.
Zvenčí je poměrně tenká neoprenová vrstva a uvnitř nějaká látka (celková tlouška stěny je odhadem 4-5mm). Zkoušel jsem test s vodou - polil jsem roh. Výsledek: Voda neprosákne dovnitř, ale neopren na povrchu se nasákne. Vodotěsné to samozřejmě není, ale v dešti by to chvíli vydržet mělo. Přeci jen je to určeno pro ochranu notebooku v batohu/tašce.
Zvenčí je poměrně tenká neoprenová vrstva a uvnitř nějaká látka (celková tlouška stěny je odhadem 4-5mm). Zkoušel jsem test s vodou - polil jsem roh. Výsledek: Voda neprosákne dovnitř, ale neopren na povrchu se nasákne. Vodotěsné to samozřejmě není, ale v dešti by to chvíli vydržet mělo. Přeci jen je to určeno pro ochranu notebooku v batohu/tašce.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
- Chlebovnik
- guru
Ten materiál je velmi měkký a dá se snadno zmáčknout, takže v případě pádu to stejně zabrání tak akorát poškrábání. Jak říkám, je to do batohu/tašky popř. na přenášení ve škole/po kancelářích atd. když se někdo nechce tahat s brašnou/batohem.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
Chlebovnik píše:Ten materiál je velmi měkký a dá se snadno zmáčknout, takže v případě pádu to stejně zabrání tak akorát poškrábání. Jak říkám, je to do batohu/tašky popř. na přenášení ve škole/po kancelářích atd. když se někdo nechce tahat s brašnou/batohem.
jasny, však já bych to nosil v batohu. Ale podle tvého názoru je lepší batoh na ntb nebo toto pouzdro v kvalitním obyčejném batohu? Jestli teda máš možnost ty to dvě varianty porovnat z vlastní zkušenosti. Popřípadě se může vyjádřit i někdo jiný

- Chlebovnik
- guru
Nevim no, já používám brašnu Targus, ale mam i batoh Dakine Campus s kapsou na notebook, do kterého se mi ale současný ThinkPad nevleze, kvůli 9-Cell baterce. Takže v tom báglu už tahám jenom věci na bike.
Jestli nechceš/nepotřebuješ investovat do nového batohu, tak je to pouzdro podle mě ok, ale chce to prostě nějak upevnit v tom batohu, přezkou nebo pokud má ten batoh kapsu na notebook, tak to je ještě lepší.

Jestli nechceš/nepotřebuješ investovat do nového batohu, tak je to pouzdro podle mě ok, ale chce to prostě nějak upevnit v tom batohu, přezkou nebo pokud má ten batoh kapsu na notebook, tak to je ještě lepší.
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
tak já si stejně ten batoh kupovat novej budu i když si koupím to pouzdro tak si koupím novej batoh
mě jde spíš o to, že bych si koupil klasickej batoh a dával do toho batohu ntb v tom pouzdře abych, když nebudu potřebovat tahat ntb s sebou, tak abych měl velkej batoh bez té kapsy na ntb
tak proto jsem spíš chtěl vědět jestli to je rovnoceny to pouzdro v batohu s batohem s kapsou přímo na ntb ( připevnit to v tom batohu už takovej problém neni, tam se našije nějakej popruh, kterej ho bude držet
)
Jdu teď na vysokou a nebudu si s sebou tahat na přednášky atd pokaždy ntb...tak abych si nemusel kupovat jeden batoh na ntb a druhej klasickej batoh na věci atd...když jsem ten batoh na ntb viděl tak mi přišel vcelku malej - díky té velké vypolstrované kapse a sám o sobě vcelku těžkej
doufám, že jsem se do toho moc nezamotal a víš jak to myslím

Jdu teď na vysokou a nebudu si s sebou tahat na přednášky atd pokaždy ntb...tak abych si nemusel kupovat jeden batoh na ntb a druhej klasickej batoh na věci atd...když jsem ten batoh na ntb viděl tak mi přišel vcelku malej - díky té velké vypolstrované kapse a sám o sobě vcelku těžkej

doufám, že jsem se do toho moc nezamotal a víš jak to myslím

unique: Nebo si rovnou kup batoh s vyjímatelnou kapsou/obalem a máš po starostech.
Také jdu na VŠ, také nebudu tahat notebook pořád a řešil jsem nedávno ten samý problém, který jsem vyřešil koupí batohu Deuter Giga II [odkaz], který má právě vyjímatelné pouzdro na notebook a je i dostatečně prostorný na víkendový výlet, k čemuž slouží i kvalitně naimpregnovaný povrch, který vydrží bez problémů i průměrný deštík (možná by vydržel i silnější déšť, ale zatím jsem se bál ho v bouřce testovat, nicméně 2 hodinovou chůzi v dešti zvládl bez problémů).

Také jdu na VŠ, také nebudu tahat notebook pořád a řešil jsem nedávno ten samý problém, který jsem vyřešil koupí batohu Deuter Giga II [odkaz], který má právě vyjímatelné pouzdro na notebook a je i dostatečně prostorný na víkendový výlet, k čemuž slouží i kvalitně naimpregnovaný povrch, který vydrží bez problémů i průměrný deštík (možná by vydržel i silnější déšť, ale zatím jsem se bál ho v bouřce testovat, nicméně 2 hodinovou chůzi v dešti zvládl bez problémů).
takže nakonec přeci jen vyhrálo pouzdro http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=56190 už ho mám i doma a můžu doporučit, vypadá to kvalitně a ani to po mém malém testu neprosakuje voda 

TP R61 T8100 - 2,1 Ghz / 15,4" WSXGA+ / 2GB RAM DDR2 / 16O GB HDD / nVidia Quadro NVS 140M / Windows Vista Business
Dobrý den, vyzužiji tohle téma na dotaz. Chci si koupit pouzdro Belkin 15.6 viz odkaz http://notebooky.itek.cz/pouzdra-15-4/6 ... -Sleeve-WS .
Zajímá mě, zda do něj pohodlně dostanu HP Probook 15.6" o rozměrech 371x248x34.8 mm? Podle údajů ano, ale zajímá mně, zda ho někdo má vyzkoušené, případně o kolik se natáhne? Má nějakou ochranu zipů proti poškrabání? Jde mi o pohodlné vložení notebooku.
Díky.
Zajímá mě, zda do něj pohodlně dostanu HP Probook 15.6" o rozměrech 371x248x34.8 mm? Podle údajů ano, ale zajímá mně, zda ho někdo má vyzkoušené, případně o kolik se natáhne? Má nějakou ochranu zipů proti poškrabání? Jde mi o pohodlné vložení notebooku.
Díky.