myš Kensington Si670m

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
KoNFo
občas něco napíše

myš Kensington Si670m

Příspěvekod KoNFo » 22 led 2009 12:33

Ahoj, s myskama od Kensingtonu mam dobrou zkusenost, potreboval jsem nejakou levnou mysku k notebooku s BT, poridil jsem si Si670m.

Vysvetleni problemu: myš se pripoji po BT pomoci ovladace Mys standardu HID... Utilka pribalna k mysi nainstaluje dalsi ovladac a to Kensington PS/2 mouse driver... Me se to zda dost divny, protoze poradne nevim ktery ovladac se vyuziva... Myska ma vyklopny kolecko do stran, tj dalsi 2 tlacitka, jenze i pomoci MouseWorks od Kensingtonu na tyto 2 tlacitka nelze nic nastavit, program zadetekuje mys jako PS/2 dvoutlacitkovou+kolecko... Utilka primo k mysce ma tyto 2 tlacitka zprovoznit(pohyb doleva a doprava na strance), v Opere tato funkce funguje jinak a to jako pohyb po strance nahoru a dolu, v FF i IE pohyb doleva a doprava na strance funguje... bohuzel v Opere ani v jinem programu tyto 2 tlacitka nemuzu zadefinovat, protoze nejsou vlastne pojmenovane, pojmenovane jsou pouze 3 tlacitka(leve, prave a tlacitko kolecka)... Nevite jak problem 2 tlacitek vyklopneho kolecka do stran sprovoznit a mit moznost je deklarovat v jinych programech? je to docela skoda ty 2 tlacitka nevyuzit :( nejaka utilka nebo cokoliv... budu rad kdyz se ozvete...

mivlak
guru

Příspěvekod mivlak » 22 led 2009 12:37

kdyby sis pořídil Logitech, nemusel by si nic nastavovat a instalovat jejich aplikaci - funguje to i bez ní
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

KoNFo
občas něco napíše

Příspěvekod KoNFo » 22 led 2009 12:59

posty o tom, ze jsem blbej, nepotrebuju :) hodila by se rada, ne haneni toho co jsem udelal.... Dekuji..

EDIT: Mel jsem 3 logitechy a vsechny jsem musel poslat do servisu, pac byl nejaky problem, 2x tlacitka, jednou elektronika..

Zpět na „Příslušenství“