Logitech Marathon Mouse M705
recenzia: http://www.svethardware.cz/art_doc-04B3 ... 72EA5.html
Logitech Anywhere Mouse MX
recenzia: http://www.svethardware.cz/art_doc-185F ... C72CB.html
ani s jednou myskou nemam ziadne skusenosti... z obrazkov usudzujem ze M705 ma pre mna (pravaka) taky idealny tvar - lava strana je vyssie prava nizssie (vidiet to v recenzii), je aj vacsia/tazsia -> teoreticky by sa snou dalo robit aj dlhsie cca 8hod denne Anywhere MX ma zasa vylepseny senzor schopny snimat aj na zrkadle a puzdro v baleni, ma univerzalny tvar - lavak/skorpravak, je lahsia a mensia -> na dlhsiu pracu sa asi nehodi lebo clovek bude mat pocit ako keby behal s prazdou rukou po stole... a je drahsia o cca 25€
aku bezdrot. mys logitech? Marathon M705 alebo Anywhere MX
já malé myši nedoporučuji vůbec, obzvlášť máš-li větší ruce.
Velká/nevelká, já k notebooku tahám A4tech x7 a klidně bych bral větší. Když totiž pracuji delší dobu s malou myší (hlavně takové ty rádoby notebookové myši), bolí mě zápěstí. O velkou si pohodlně opřu celou dlaň, malou musím držet vpodstatě mezi prsty a to není příjemné.
Nej by byla asi zajít někam do obchodu a myši si vyzkoušet. Myš musí sama "vklouznout" do ruky, aby se s ní dobře pracovalo, ne že ruka se přizpůsobí jí. I kdybys měl tahat velkou krysu, i kdyby měla nakonec drát...
Velká/nevelká, já k notebooku tahám A4tech x7 a klidně bych bral větší. Když totiž pracuji delší dobu s malou myší (hlavně takové ty rádoby notebookové myši), bolí mě zápěstí. O velkou si pohodlně opřu celou dlaň, malou musím držet vpodstatě mezi prsty a to není příjemné.
Nej by byla asi zajít někam do obchodu a myši si vyzkoušet. Myš musí sama "vklouznout" do ruky, aby se s ní dobře pracovalo, ne že ruka se přizpůsobí jí. I kdybys měl tahat velkou krysu, i kdyby měla nakonec drát...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
-
- občas něco napíše
Manželka používala taky menší bluetooth Microsoft laser 5000 a tak jak píše o příspěvek výše po delší práci bolí zápěstí.
Koupil jsem jí na vánoce M705 a vyhovuje jí, i když k tomu sednu já tak mi perfektně sedne do ruky, líbí se mi. Je to jedna z mála myšek co jsou skoro stejně velké jako normál k PC a současně mají nano příjímač.
Koupil jsem jí na vánoce M705 a vyhovuje jí, i když k tomu sednu já tak mi perfektně sedne do ruky, líbí se mi. Je to jedna z mála myšek co jsou skoro stejně velké jako normál k PC a současně mají nano příjímač.
HP Pavilion dv3600ec, T6400, 3GB, 320GB, 9300M GS.Logitech V550 nano. HP ProBook 4515s, M500, 4GB, 500GB WD, HD 4330. Logitech maraton M705.