brašna na 15.4'' Belkin
brašna na 15.4'' Belkin
aho, pořídila jsem si 15,4'' NTB a teď sháním brašnu. mým téměř jediným parametrem je vzhled, potřebuji ji na běžné přenášení domov-škola a hlavně nechci černou. máte někdo zkušenosti se značkou belkin? našla jsem tutuo http://adshop.cz/inshop/brasny/belkin-b ... 0EARL.html
a teď nevím jaký je velikostní rozdíl mezi NTB 15'' a 15,4''- čili jestli by se tam 15,4'' vlezl:-) popř.jestli ji někdo vlastníte, jaká je vaše zkušenost. díky předem:-)
a teď nevím jaký je velikostní rozdíl mezi NTB 15'' a 15,4''- čili jestli by se tam 15,4'' vlezl:-) popř.jestli ji někdo vlastníte, jaká je vaše zkušenost. díky předem:-)
tyhle brasny jsou delany na 15,4 notebooky, je to uvedeny na strankach vyrobce. Ja bych prave taky rad tuhle brasnu, vypada skvele, ale nikde zadna recenze...mam trosku strach z ty pomerne nizky ceny, ale jinak cela ta rada i s obala vypada perfektne
Naposledy upravil(a) Headcrab dne 10 úno 2008 01:28, celkem upraveno 1 x.
jestli si ho někod pořídíte, ihned nahoďte nějaký první dojmy, nebo minirecenzi
zatím koukám že na většine větších e-shopů je nemají skladem, nebo jen nějaký barevný varianty...nevíte jestli ta značka náhodou nemá kamennej obchod někde v čr? z jejich stránek se toho člověk moc nedozví kromě odkazu na datart a spol...

Naposledy upravil(a) Headcrab dne 10 úno 2008 01:28, celkem upraveno 1 x.
tak mam tu cernocervenou 15,4' doma
zatim jsem ji jen vytahl z krabice, kdyztak casem dohodim i nejakou tu fotku. brasna je pekna, oddil pro notebook vcelku silne polstrovany, obzvlast ze strany k telu, s velurem na vnitrni strane kapsy. Fajn by byl jeste nejaky popruh na zajisteni notebooku v kapse, ten chybi. V oddilu pro periferie jsou dve kapsy tak na obal s cd nebo mys, tez neuzaviratelne, misto pro propisky, u horni hrany podelna kapsa na zip ze ktere je vyvod na sluchatka. Dal je vevnitr vlozeny samostatny obal na kabelaz a zdroj, ze stejneho materialu jako brasna, vypada moc pekne. Popruh brasny, presto ze neni posltrovany, je vcelku pohodlny diky sve sirce. nevychazi z boku ale ze zadni strany, kde se da schovat do kapsy na suchy zip, pak brasna vypada ze zadny nema. Madlo do ruky kopiruje tvar brasny a na prvni pohled neni videt a nijak nerusi jednoduchy tvar. tot zatim vse, neco nafotim, slibuju 

no taky sem dost hledal, mam ji z itlevne.cz. chtel jsem ji sehnat nekde v Praze, abych si ji mohl sam vyzvednout ale nikde nebyla skladem. objednaval jsem ji v patek a v pondeli uz byla v Praze, v utery dopoledne u me doma. Vetsinou ale maji na eshopech skladem jen par baravnejch variant, chtel jsem to objednat i s tim obalem ale to jsem nenasel nikde
nahraj to třeba na www.imageshack.us a pak to sem vlož pomocí toho Img čudlíku, co vidíš v horní řádce čudlíků při psaní zprávy... respektive zkopíruj odtamtud, bude to mít zhruba takovejhle tvar - [img]adresa%20obrázku%20na%20imageshack[/img]
http://img297.imageshack.us/my.php?image=belkinsa8.jpg tak aspon tak..snad to nekomu z vas k necemu bude 

obnovuju tohle téma - rád bych si tuto tašku koupil, cena je super, navíc ji potřebuju akorát na nošení z auta do školy (a po škole/městě).
jenže - mám 13,3" Macbook a nevím jak moc v ní bude lítat, mohl by tedy někdo nafotit vnitřek a postnout obrázky? (obrázek už pod odkazem není funkční)
předem díky
jenže - mám 13,3" Macbook a nevím jak moc v ní bude lítat, mohl by tedy někdo nafotit vnitřek a postnout obrázky? (obrázek už pod odkazem není funkční)
předem díky

Apple Macbook White