PROBLEM s ADSL modemem

Diskuse o veškerém příslušenství. Brašny, externí disky, přídanvé karty, WiFi atp.
lmachuta
občas něco napíše

PROBLEM s ADSL modemem

Příspěvekod lmachuta » 18 úno 2008 15:28

Ahoj vsichni, nejdrive musim rict, ze jsem velmi rad, ze toto forum existuje, clovek se tu dovi mnoho poznatku, uzivatelskych zkusenosti vcetne doporuceni. Koupil jsem NB, uspesne nainstaloval Visty a pokracoval jsem instalaci ADSL modemu, kdyz me to pozadalo o pripojeni ADSL modemu, tak jsem ho tedy pripojil, jenomze ejhle - notebook se restartoval a zahlasilo to nejakou silenou chybu na modrem pozadi pres cely display. Modem pri pripojeni nesviti (tudis nema dost stavy?) - na 10 starem notebooku - kde jen jeden USB 1.0 port, mam pripojeny USB HUB s BT a do toho teprve pripojeny ten modem a funguje naprosto v poradku. Navic tam muzu pripojit i dve flasky a jeste pametovou kartu a porad to na tom starem notebooku bude fungovat. Ale ten novy to proste nezvladne. Ozkousel jsem vsechny USB porty a vsude to udelalo taktez. Flasky nebo externi HDD pres USB funguje naprosto v pohode. Jen ten modem ne. Tusite nekdo, cim to muze byt ? Dost me to mrzi...

polo

Příspěvekod polo » 18 úno 2008 16:41

Mas funkcny driver k tomu modemu respektive kompatibilny?

lmachuta
občas něco napíše

Příspěvekod lmachuta » 18 úno 2008 17:18

covece asi nemam, ani to po pravde netusim, ponevadz na instalacnim CD je jen nazev Siemens. Zkusim to pak nekde najit na netu, ale nedavam si moc nadeji...
ACER Aspire 5920G / C2D T7300 2.0GHz / 15.4" WXGA 1280x800 / 2GB DDR 667MHz / N8600 512MB / 160GB 5.4k / VIS HP / Wi-Fi ADSL router ASUS WL-600g / Nokia E71

Zpět na „Příslušenství“