Restarty routeru WRC3500
Restarty routeru WRC3500
Ahoj,
koupil jsem tento router spolu s kamarádem, každý ho provozujeme jinde a používáme k rozšíření sítě pro notebook-wifi.
Jednou tak za tři až čtyři dny musím router restartovat, vytáhnout z napájení.
Jedná se o závadu nebo normální stav, nastaveno podle návodu od výrobce.
Díky za radu.
koupil jsem tento router spolu s kamarádem, každý ho provozujeme jinde a používáme k rozšíření sítě pro notebook-wifi.
Jednou tak za tři až čtyři dny musím router restartovat, vytáhnout z napájení.
Jedná se o závadu nebo normální stav, nastaveno podle návodu od výrobce.
Díky za radu.
Toshiba A200-1SI,navíc 1GB operační paměti(tj. 2GB)
-
- občas něco napíše
to neni zas tak hrozny...mel sem d-link a ten se restartoval treba nekolikrat denne 

FSC Amilo Pi 2540 - CoreDuo,1.73MHz, 2GB RAM,250GB HDD,wifi,grafika ATi HD 2400@256MB; wista home (bohuzel)
HTC Hermes (Tytn) - Wifi,BT,IRDA,GSM,3G,touchscreen QVGA,2GB microSD,64MB RAM,128MB ROM,Windows Mobile 6.1,CPU Samsung 400Mhz
HTC Hermes (Tytn) - Wifi,BT,IRDA,GSM,3G,touchscreen QVGA,2GB microSD,64MB RAM,128MB ROM,Windows Mobile 6.1,CPU Samsung 400Mhz
to nemůže být normální aby se router musel restartovat...
já kdybych to měl dělat, tak musím odsunout postel, vytáhnout kabel a zasunout postel zpět...a to nemluvím, kdyby na té posteli spala žena a já s ní začal hýbat jen kvůli tomu abych si restartoval router, tak by si řekla, že jsem pěkné pako, co si neumí koupit pořádný router...
já kdybych to měl dělat, tak musím odsunout postel, vytáhnout kabel a zasunout postel zpět...a to nemluvím, kdyby na té posteli spala žena a já s ní začal hýbat jen kvůli tomu abych si restartoval router, tak by si řekla, že jsem pěkné pako, co si neumí koupit pořádný router...

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Torrenty jsem měl často zaplé víc jak dva dny, k tomu jsem si přes router posílal nějaké věci po síti a k zahlcení nedocházelo.. holt Linksys, no. Pokud ho tazatel takto nezahlcuje, bude tam asi nějaká chyba bo tohle není normální chování.. Co update firmwaru?
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Zkusil jsi omezit počet připojení? V defaultu to bývá na dost velké hodnotě a párkrát mi to šíleně vytížilo linku (a to down i up byl prakticky na nule, všechno sežralo jen to napojování peerů), a to jsem ještě ani přes router nejel. v µTorrentu to mám momentálně na 80. (možnosti > bittorrent > max počet všech spojení)
ASUS F3Ka, Arch linux