neznáte někdo, prosím, nějaký e-shop s náhradními díly na notebooky. Scháním klávesnici na Fujitsu-Siemens Amilo Pa2548. Hledal jsem na googlu, ale nikde jsem nenašel shop, kde by tu klávesnici měli. Pamatuji si, že výměna klávesnice na mém starém notebooku stála v servisu 2500 Kč, tak jsem si jí sehnal za 850 Kč a vyměnil sám. Bohužel už si nepamatuji, kde jsem ten shop našel, ale měli tam snad všechno.
e-shop s náhradními díly?
e-shop s náhradními díly?
Ahoj,
neznáte někdo, prosím, nějaký e-shop s náhradními díly na notebooky. Scháním klávesnici na Fujitsu-Siemens Amilo Pa2548. Hledal jsem na googlu, ale nikde jsem nenašel shop, kde by tu klávesnici měli. Pamatuji si, že výměna klávesnice na mém starém notebooku stála v servisu 2500 Kč, tak jsem si jí sehnal za 850 Kč a vyměnil sám. Bohužel už si nepamatuji, kde jsem ten shop našel, ale měli tam snad všechno.
Přítelkyně mi tam kápla sodovku a půlka klávesnice nefunguje. 
Tak nakonec jsem shop nasel pres web asus.cz jako pozarucni servis. www.shop.sil.cz
bohuzel, tam tu klavesnici nemaji
bohuzel, tam tu klavesnici nemaji
to je dobrý nápadvojtab píše:co zkusit ebay?
edit: tak je tam pouze na Amilo A1667G a nevím, jestli je ta klávesnice stejná...
http://cgi.ebay.com/Genuine-Fujitsu-Ami ... dZViewItem