WIFI pro SIS chipset
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
WIFI pro SIS chipset
Zdravim,
zakoupil sem si notebook s chipsetem SIS M672, ale bez wifi karty. Teď bych rád WLAN kartu doinstaloval do volného miniPCI-E slotu. Vyzkoušel jsem jak Intel PRO/Wireless 4965 AGN tak Intel PRO/Wireless 3945 ABG ale ani jedna z těchto dvou karet se nechytla - nepodařilo se mi ji v systemu aktivovat. Nemáte náhodou někdo přehled, jaké WLAN karty fungují pod SIS? Ty Intely zřejmě jedou jen pod chipsety stejné značky...
zakoupil sem si notebook s chipsetem SIS M672, ale bez wifi karty. Teď bych rád WLAN kartu doinstaloval do volného miniPCI-E slotu. Vyzkoušel jsem jak Intel PRO/Wireless 4965 AGN tak Intel PRO/Wireless 3945 ABG ale ani jedna z těchto dvou karet se nechytla - nepodařilo se mi ji v systemu aktivovat. Nemáte náhodou někdo přehled, jaké WLAN karty fungují pod SIS? Ty Intely zřejmě jedou jen pod chipsety stejné značky...
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
No je to přesně HASEE F233T (Intel Pentium DC T2330, SIS M672, ATI 2400). V BIOSu nemám možnost vidět připojenou WLAN kartu, tak nevím jestli se vůbec zdetekuje.
Výrobce má bohužel mizerné stránky, kde nic o podporovaných kartách není Proto se ptám takto obecně, protože vidím, že Intel si se SIS nerozumí, tak by mně zajímalo, co do toho mám koupit, aby to fungovalo.
Výrobce má bohužel mizerné stránky, kde nic o podporovaných kartách není Proto se ptám takto obecně, protože vidím, že Intel si se SIS nerozumí, tak by mně zajímalo, co do toho mám koupit, aby to fungovalo.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
USB Wifi - Tak to je pro mně nejkrajnější řešení, hlavně z důvodu nízkého dosahu. Když USB Wifi tak bych ten modul musel napájet zevnitř do NB na USB port a připájel bych k němu tu antenu co tam je protože jinak by pořád trčel ven a myslim že by dlouho nevydržel řikám, pokud mám možnost použít miniPCIe kartu, tak tu možnost využiji, ale pájet se s USB adapterem, to je to poslední řešení...
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
neni potreba nic pajet staci k tomu jeste mala prodluzka na USB a ma to vetsi vyuzitelnost nez karta a lepsi dosah http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-adap ... d68024.htm
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
pouzivej editaci jinak zkus kouknout po noteboocich co maji stejny chipset a podivat se jakou maji wifi kartu
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Můj NB HASEE = Produkt vyrobený v Koreji + Čině určený jen pro místní asijský trh (tady s Evropou to nemá nic společného). Na ofic. webovkách žádný BIOS ke stažení není, takže aktualizovat jaksi není co. Na podporu jsem psal asi před měsícem a zatím neodpověděli ale to je u těchle velkých firem všude stejné - na emaily odpovídají málokdy