Zdravim,
dostal jsem od bublinkaru tenhle modem/router a jal jsem se ho teda zapojit. Oba pocitace (notas a pc) jsem k nemu nejdriv pripjil pres kabel, vsecko slape. Pak jsem si teda chtel nastavit i wifi sit kvuli notebooku. Podle prilozeneho pdf navodu jsem se to snazil nastavit, a podle me nastavil tak, jak mi logika rika, ale problem je v tom, ze notebook zadnou wifi sit nedetekuje.
Radsi jsem udelal screen nastaveni routeru, abychom se nedohadovali, co tam mam a co nemam nastavenyho.
Screen - nasteveni wlan. Jenom podotykam, ze u Channel ID jsem zkousel i AutoChanelDetect, ale vysledek je stale zadny.
Taky u toho zabezpeceni jsem nejdriv mel Open system, ale taky neslo. Dal jsem tam ten tovarni WEP klic, jelikoz to nekomu na diskuzi potom slo.
http://frankie.chytry.cz/Pics/wireless_lan.JPG
Po tomhle nastaveni pak notebook stejne nenajde zadnou sit (jinak wifi karta funguje normalne). Kontrolka WLAN na routeru taky sviti, fakt nevim, co delam spatne.
Dik za pomoc
Huawi EchoLife HG 520i - po lanu jede, wifi sit nevidim
Huawi EchoLife HG 520i - po lanu jede, wifi sit nevidim
Naposledy upravil(a) -Frankie- dne 05 říj 2008 10:19, celkem upraveno 1 x.
hm, tak jsem asi prisel na to, cim to bylo. Wifi v tom routeru je asi nejaka vadna, protoze kdyz jsem to dneska pustil, tak uz nabidka Wireless Lan neni ani v nabidce administracniho prostredi. Kdyz jsem vcera hledal na netu, tak jsem zjistil, ze se to par lidem stalo taky. Takze ten krap asi vemu na nejblizsi O2 prodejnu, co mi s tim provedou. Meli by mi ho vymenit, zaruka..