viem, že už to tu bolo riesene vela krat
ale mam Toshibu A200-10W (jedna sa o procesor C2D T7200), a na everste som si vsimol ze teplotu CPU je dost vysoka aspon podla mna.... pri akejkolvek mensej zatazi stupne na 100°C ... pri hrani (napr uz aj rollcage 2 - co ja uplne nenarocna hra) po 5 minutach stupne na 110°C. Skusal som s vysavacom precistit ventilator... ale nejak to vobec nepomohlo. a urcite viem ze ked bol novy tak takych teplot nedosahoval. neviem ci je to normalne ale mna sa zda fakt jak truba na pecenie. notebook je este v zaruke. tak by som poprosil este nejaku tu radu co by mohlo pomoct
tu je este moj test stability systemu
teplota CPU
tak odhodlal som sa (nakoniec) precistit ho sam
.... vnutri som ho vycistil od posledneho smietka, dost som sa s tym zabavil ... ale fakt to pomohlo... este ze to nema nalepky (alebo nejake blomby)
myslim si ze uz to dosahuje normalnych hodnot .. po 20 minutach CPU na 100% neprekrocil teplotu 86°C a za normalnych podmienok je na 46 - 60°C...
uz aj CPU throttling je pekne na nule
.... vnutri som ho vycistil od posledneho smietka, dost som sa s tym zabavil ... ale fakt to pomohlo... este ze to nema nalepky (alebo nejake blomby)
myslim si ze uz to dosahuje normalnych hodnot .. po 20 minutach CPU na 100% neprekrocil teplotu 86°C a za normalnych podmienok je na 46 - 60°C...
uz aj CPU throttling je pekne na nule