LCD čištění a folie
LCD čištění a folie
Zdravim zajimalo by mě jak čístíte lcd . Ja ho třeba čistim tak že si na papirovi kapesni dam Clin necham necham ho vstřebat a pak lehce utřu ,aby nezustali šmouhy. dale jsem se dozvěděl že existuji folie na lcd je to tak popřipadě kolik stoji ?
Noťaska jsem prodal
tak to si na nejlepsi ceste si poskrabat display...kapesnicky jsou vyrobene z recyklovaneho papiru tudiz jsou plne ruzneho bordelu(rozumnej vetsich tvrdych kusu dreva, pisku apod...)ktery pri otirani muze poskrabat plast na lcd...nehlede na to jestli to rozpoustedlo nejak nelepta plasty...
Proto doporucuji bud specialni pripravky, nebo hadrik z mikrovlaken(ja sem koupil takove ubrousky na jendo pouziti namotane na spulce v necem namocene, pouzivam je uz dva roky a bez problemu...nehlede na to ze sem spotreboval sotva pulku baleni ). Osobne sice moc nejsem zastancem takovych to "modnich" reseni, ale v tomhle pripade to ma fakt smysl a ani to moc nestoji...
Proto doporucuji bud specialni pripravky, nebo hadrik z mikrovlaken(ja sem koupil takove ubrousky na jendo pouziti namotane na spulce v necem namocene, pouzivam je uz dva roky a bez problemu...nehlede na to ze sem spotreboval sotva pulku baleni ). Osobne sice moc nejsem zastancem takovych to "modnich" reseni, ale v tomhle pripade to ma fakt smysl a ani to moc nestoji...
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
MFido píše:jop to ja bych to taky T. Benzinem nezkoušel mno nic koupim si ty utěrky . Ale muže te mi nějaky doporučit ? Odkaz by taky mohl být
Ty uterky na jedno pouziti na LCD maj v Datartu (cca 80 Kc), taktez uterku z mikrovlakna (cca 30 Kc) a tez uterku z mikrovlakna + nejakej sajrast na cisteni ... (cca 200 Kc)
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Nesouhlas - pokud bereme moralni zivotnost notebooku 4 roky ( zaruka v CR je 2 roky, jinde v evrope je pouze 1 rok) - (po teto dobe je kazdy notebok za zlomkovou cenu nejlevnejsich Low-endu) je jasne, ze: cistim-li anti super magickou nevim jakou svedskou uterkou, nebo klasickym "harmony" kapesnickem, neni mozne poznat poskozeni. Takze v latce to urcite nebude. LCD vydrzi dost. Znamky poskozeni klasickym papirovym kapesnikem by byl videt po mnoho, mnoho letech.
Spise ale mame na mysli, jakym chemickym prostredkem odstranovat "sliny a mastnotu". No tady bych asi neexperimentoval a pouzival prostredky na cisteni optiky. Jsou k prodeji v kazde optice, lepsim PC shopu atp. Sam pouzivam pripravek Opticlean - spray 25ml. Stal kolem 100kc a cistim s nim i plasty NTB
Doporuceni: Benziny v zadnem pripade, cisty lih snad, okeny a jejich obdoby v nouzi a kupovat bezne prostredky na LCD.
Neco jneho jsou dotykove PocketPC - tam je samozrejm nutne mit folii, a cisteni (pokud vubec nejake) hedvabnou uterkou. Samotna kapitola jsou digi fotoaparaty.
Spise ale mame na mysli, jakym chemickym prostredkem odstranovat "sliny a mastnotu". No tady bych asi neexperimentoval a pouzival prostredky na cisteni optiky. Jsou k prodeji v kazde optice, lepsim PC shopu atp. Sam pouzivam pripravek Opticlean - spray 25ml. Stal kolem 100kc a cistim s nim i plasty NTB
Doporuceni: Benziny v zadnem pripade, cisty lih snad, okeny a jejich obdoby v nouzi a kupovat bezne prostredky na LCD.
Neco jneho jsou dotykove PocketPC - tam je samozrejm nutne mit folii, a cisteni (pokud vubec nejake) hedvabnou uterkou. Samotna kapitola jsou digi fotoaparaty.
*** GX700PX-061CZ - 17" WSXGA+, C2D 7500, GF8600M GT 512MB, HDD 500GB 5400ot 4GB DDR2 *** Touch Pro, HTC HD2 ***
ja muzu jen doporucit tohle:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
narodzil od okeny po nastriknuti nesteka a ten hadrik je tez fajn
jinak se prodavaji i s takovou bilou lahvickou misto te pruhledne, mam doma obe a ta bila se mi zda, ze ma lepsi antistaticke ucinky
(a trochu jinak smrdi )
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
narodzil od okeny po nastriknuti nesteka a ten hadrik je tez fajn
jinak se prodavaji i s takovou bilou lahvickou misto te pruhledne, mam doma obe a ta bila se mi zda, ze ma lepsi antistaticke ucinky
(a trochu jinak smrdi )
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro