Bezpečné odebrání externího HDD
Bezpečné odebrání externího HDD
Mám problém, používám jako externí disk sata HDD v boxu připojený přes esata, mám však problém s jeho bezpečným odebráním. Vždy mi to napíše, že ho používá nějaká aplikace, ale nemohu přijít na to co to je. Myslel jsem O&O defrag, ukončil jsem ho, přesto to nejde. Nyní mám tento disk nově sformátovaný, protože se na něj nedalo dostat, takže jsem přišel o všechny data na něm uložená. Stávalo se mi, že noťas občas zamrzl, pak zachroupal externí disk a jelo se dál. Jestli to není kvůli způsobu odebrání, vytáhnout a hotovo. Poraďte co s tím, mám starch na něj opět cokoliv nahrávat, abych o to nepřišel...
napr. kdyz chce HDD vytahnout, aby tam dal mechaniku nebo baterku, proc kvuli tomu restarovat?
edit:
Gogo:
j, mas pravdu, sekl jsem se, v jinem tematu se ted resi opojovani HDD v ultrabay, tak me to zmatlo
edit 2:
nj, macabe, tak proto
(prave ze ten problem s druhym hdd mel macabe v sekci lenovo )
edit:
Gogo:
j, mas pravdu, sekl jsem se, v jinem tematu se ted resi opojovani HDD v ultrabay, tak me to zmatlo
edit 2:
nj, macabe, tak proto
(prave ze ten problem s druhym hdd mel macabe v sekci lenovo )
Naposledy upravil(a) alfah4ns dne 13 úno 2009 18:42, celkem upraveno 2 x.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
nemyslím že je to zrovna tento případ...a nedostat se k datům které nejsou šifrované,to nechápu /nic ve zlém,jen nechápu jak je to možné/
vypnout jsem myslel externí HDD ne notebook,takže nevím jak to souvisí s měněním baterky
alfahu,máš na mysli HDD zasunutý místo mechaniky? O tom tu ale není řeč,nebo jo?
vypnout jsem myslel externí HDD ne notebook,takže nevím jak to souvisí s měněním baterky
alfahu,máš na mysli HDD zasunutý místo mechaniky? O tom tu ale není řeč,nebo jo?
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
AHCI samozřejmě,pokud nemáš ten druhý HDD jako systémový,tak by to rychlé odebrání mohlo jít označit
když HDD zapnu,prostě se mě objeví v "tomto počítači" i ve správci zařízení a naopak zmizí při vypnutí...ale já ho mám přes USB,to bude asi jiný případ?
roman-sorry,myslel jsem že to je otázka na mě
když HDD zapnu,prostě se mě objeví v "tomto počítači" i ve správci zařízení a naopak zmizí při vypnutí...ale já ho mám přes USB,to bude asi jiný případ?
roman-sorry,myslel jsem že to je otázka na mě
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno