Dostal se ke mně tento notebook na doinstalovaní WiFi karty ... zjistil jsem po rozdělání, že nemá běžný mPCI port, ale pravděpodobně miniPCI-E. Proto jsem zakoupil tento modul z aukra (nikde na shopu u nás jsem žádnou takovou kartu neobjevil): http://www.aukro.cz/item691257811_o128_ ... ml#gallery
Popsaná je WN6301L pravděpodobně LITEON ...
Ovšem po zasunutí karty do portu a připojení antény se karta v systému nehlásí ... BIOS nenabízí žádnou možnost prohlížet instalovaný hardware, natožtak něco nastavovat ...
Nejsem si jistý co s tím mám dělat - může někdo poradit ? nebo máte někdo s tímto typem hardwaru zkušenosti ?
Compal EL81 - jaký modul wifi ? (kompatibilita Realtek O128)
-
- občas něco napíše
Compal EL81 - jaký modul wifi ? (kompatibilita Realtek O128)
Naposledy upravil(a) jakub.sadilek dne 23 srp 2009 17:55, celkem upraveno 1 x.
-
- občas něco napíše
Karta byla uplně nová - na kontaktech ani škrábanec ... měla by být ok ...
Neví někdo jaké jsou kompatibilní karty ? ... Zjistil jsem že to bylo koupeno jako notebook VBI (Prodejce to označil jako LORD EL81 / VBI EL81) - k tomu se musí kupovat karty od Intelu ?
V překladu je tedy jasné, že tato karta nebude funkční v tomto noteboku je to tak ? Protože upgrade biosu nepůjde neboť výrobce na stránkách tento notebook už nemá
Neví někdo jaké jsou kompatibilní karty ? ... Zjistil jsem že to bylo koupeno jako notebook VBI (Prodejce to označil jako LORD EL81 / VBI EL81) - k tomu se musí kupovat karty od Intelu ?
V překladu je tedy jasné, že tato karta nebude funkční v tomto noteboku je to tak ? Protože upgrade biosu nepůjde neboť výrobce na stránkách tento notebook už nemá