Do setupu se dostanu,ale pak mi to spustí pouze do hlášek omlouvám se za nepříjemnosti... a spustit v 5 variantách-stav nouze, stav nouze s prací v síti... ani v jedné avšak nespustím windows... neposlal by mi prosím vás něko nastvení setupu abych se dostal dále?
setup acer
-
martinmaso
setup acer
Ahoj moc se v tomto nevyznám
ale podařilo se mi rozhodit nejspíš nastavení v setupu... nepomohl by mi s tím někdo? motám se tady a zkouším....
Do setupu se dostanu,ale pak mi to spustí pouze do hlášek omlouvám se za nepříjemnosti... a spustit v 5 variantách-stav nouze, stav nouze s prací v síti... ani v jedné avšak nespustím windows... neposlal by mi prosím vás něko nastvení setupu abych se dostal dále?
díky za pomoc...
-
jarkov1
V návode na notebook sa dočítaš ako nabootovať recovery partíciu. Malo by sa zobraziť niečo ako "Windows Recovery" "Windows repair" , potom zvoľ niečo ako
"Repair startup problems", mne to vždy pomohlo
Pravdepodobne recovery mód alebo repair computer máš už v tých "hláškach" a nepotrebuješ manuálne spúšťať bootovanie z recovery partície.
"Repair startup problems", mne to vždy pomohlo
Pravdepodobne recovery mód alebo repair computer máš už v tých "hláškach" a nepotrebuješ manuálne spúšťať bootovanie z recovery partície.