SSD na mini PCIe v booku FSC Amilo Pro V3205
SSD na mini PCIe v booku FSC Amilo Pro V3205
Zdravím a hledám jakékoliv informace směřující ke zprovoznění následující konfigurace. Mám booka Amilo Pro V3205, vím, poněkud vyběhlý typ, ale jsem s ním zcela spokojen, nedávno mě napadlo pořídit do něj SSD Intel 310 Soda Creek 80GB, protože WI-FI nepotřebuju, ale zdá se, že to asi BIOS vůbec nepodporuje. Po instalaci sice volba v BIOSu VYP/ZAP WI-FI zmizí, ale taky se nic nového neobjeví, takže bootovat z toho SSD bohužel nehrozí a dokonce ani ve WIN7 se neobjeví. Ve správci zařízení se objeví pouze dvě položky v sekci další zařízení s názvem "Základní systémové zařízení", pro které neumí ani WIN ani já najít ovladač, možná proto, že to nezná ani BIOS. Zkoušel jsem různé verze BIOSů - 1.07, 1.10, 1.19 a nejnovější 1.20, ale bez úspěchu... Prosím poraďte co by se s tím dalo vykoumat... Díky
Problem je v tom, ze nemas v notebooku spravny slot...jen podobny. Jestli muzes, tak to SSD vrat. Bud do 14 dni od uzavreni smlouvy na dalku nebo pokud ho ma obchod popsany jako miniPCIe disk.
[ ODKAZ ]MiniSATA je konektor navržený tak, aby byl pinově kompatibilní s miniPCI Express slotem.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W