GPS na notebooku?
GPS na notebooku?
Dobrý den. Mám doma bezdrátový modul GPS Nokia LD-3W a zajímalo by mně, jestli se dá použít k navigaci na notebooku a jaký soft se hodí (Infomapa?). Děkuji
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
mrkni na www.navigovat.cz tam třeba odpověď zjistíš
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
Toto jsem zatím našel na stránkách nokie:
Takže by to mělo fungovat, ale zatím jsem nikoho nenašel kdo by to tak měl a jaký soft používá.
Kód: Vybrat vše
Bezdrátový modul GPS Nokia LD-3W lze připojit ke kompatibilnímu telefonu, PC či PDA za použití bezdrátové technologie Bluetooth a funguje i s řadou nejrůznějších aplikací.
Takže by to mělo fungovat, ale zatím jsem nikoho nenašel kdo by to tak měl a jaký soft používá.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Bluetooth GPS modul a ntb
Mám to otestované s plno modulama, nejlepší software je dle mě route66 s tou mi to přišlo asi nejlepší, ale zapomeň na to, že to bude jako navigace... Ještě jsem nenarazil na program co by vypadal pěkně a bylo to podobné navigačním softíkům jako TomTom nebo něco podobného. Každopádně Soft je s těma GPS modulama nastavitelný, pokud máš manuál k modulu najdeš tam veškeré info k tomu co po tobě "navigační" (mapový) softík bude chtít.
Fujitsu-Siemens Amilo Xi1526 - Core2Duo T5600 (1,83GHz), 2*512 MB RAM DDR2 533MHz DUAL CHANNEL, 2*80GB HDD Fujitsu-Siemens SATA (RAID vypnutý), nVIDIA 7600Go 256MB GDDR2, 17" WXGA+ 1440x900, WMCE (hlavní) + Vista Ultimate 64bit (vedlejší)
Mne se líbí PC Navigátor, zdá se mi víc propracovaný v CR. Jenže navigaci ve Vistě jsem nerozchodil. GPS modul mám v PC na com portu 7odchozí a 12příchozí ale soft ho nenajde. Zkoušel jsemi prográmek GPSinfo a ten měl taky problémy. Nevím z jakého důvodu, ale spojil se z modulem náhodně jen asi 2x a zobrazil info. Někdy musím zkusit v XP.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda že ve Vistách jsem to nezkoušel, ale řekl bych že by to mohlo být modrým zubem ve Vistách, ale fakt si nejsem jist. Tohle by chtělo vidět a já momentálně nemám možnost jak to vyzkoušet...
Fujitsu-Siemens Amilo Xi1526 - Core2Duo T5600 (1,83GHz), 2*512 MB RAM DDR2 533MHz DUAL CHANNEL, 2*80GB HDD Fujitsu-Siemens SATA (RAID vypnutý), nVIDIA 7600Go 256MB GDDR2, 17" WXGA+ 1440x900, WMCE (hlavní) + Vista Ultimate 64bit (vedlejší)