Zdravím Vás.
Mám notebook Acer Aspire 3003 WLMi, rozhodl jsem se ho zrenovovat, nakoupil ramky... A koupil jsem i HDD, ale ten mi tam nepasoval bohužel. No a teď chci radu. Když mám v NTB takovýhle connector >> tak se chci zeptat jestli mi tam bude pasovat tenhle HDD >>. Potřebuji brzkou odpověd, protože aukce končí již za 17 hodin a já bych potřeboval vědět, jeslti to tam ráno přihodit.
Děkuji Vám.
S pozdravem Energizer7.
Pomoc s HDD.
-
- občas něco napíše
Ještě bych potřeboval jednu radu. Vleze mi tam tento ? >> Protože tam ten jsem prohrál. Prosím Vás ozvěte se někdo . Zbytek infa je v prvním příspěvku.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
V notebooku muze byt SATA nebo PATA (IDE) disk, ty mas PATA a ted disk ti tam pujde.
Rozhodne ale necekej, ze tu budes dva mesice postovat odkazy na aukro a nekdo ti tu bude fofrem a bez zdrzovani potvrzovat, jestli tam zas ten PATA disk pujde.
Rozhodne ale necekej, ze tu budes dva mesice postovat odkazy na aukro a nekdo ti tu bude fofrem a bez zdrzovani potvrzovat, jestli tam zas ten PATA disk pujde.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W