Chladící podložka pod Lenovo IdeaPad Y570
Chladící podložka pod Lenovo IdeaPad Y570
Zdar, mám dotaz, jestli by mi někdo nemohl doporučit kvalitní chladící podložku pod Lenovo IdeaPad Y570.
Moc se v tom nevyznám, takže nevím, jestli mi pod něj budou všechny pasovat a podobně.
Nároky bych měl asi následující:
Kvalita za nízkou cenu, tichý a hlavně aby tu teplotu vůbec snížil!
A taky pokud možno rovnej povrh než ten nakřivenej na nějakej uhel, protože doma mám ntb většinou na stole a mám k němu připojenou mys, klavesnici i monitor a kdyz ho mam mimo domov, nejak nevidim vyhodu nakrivenyho notebook a taky to chlazení bych mel spiš jen doma
Ocenil bych, kdyby bylo zboží vybrané z tohoto portálu:
http://interlink.tsbohemia.cz/pocitace-notebooky-servery-notebooky-prislusenstvi-stojany-drzaky-chladici-podlozky_c5793.html
...Díky za Váš čas
Moc se v tom nevyznám, takže nevím, jestli mi pod něj budou všechny pasovat a podobně.
Nároky bych měl asi následující:
Kvalita za nízkou cenu, tichý a hlavně aby tu teplotu vůbec snížil!
A taky pokud možno rovnej povrh než ten nakřivenej na nějakej uhel, protože doma mám ntb většinou na stole a mám k němu připojenou mys, klavesnici i monitor a kdyz ho mam mimo domov, nejak nevidim vyhodu nakrivenyho notebook a taky to chlazení bych mel spiš jen doma
Ocenil bych, kdyby bylo zboží vybrané z tohoto portálu:
http://interlink.tsbohemia.cz/pocitace-notebooky-servery-notebooky-prislusenstvi-stojany-drzaky-chladici-podlozky_c5793.html
...Díky za Váš čas
Naposledy upravil(a) Mordos dne 27 lis 2011 23:12, celkem upraveno 2 x.
Já se váe chtěl zeptat hlavně kvůli tomu, aby mi do toho ten NTB seděl, protože sice je 15,7'' ale má nejakej velkej rám okolo, a třeba do tašky pro 15-16'' mi sedne uplne na tesno...
K ty teplote... Jak rikam, sice to ukazuje „jen“ 84 ale je to fakt neskutecne vrely a urcite se vyplati to chladit vic ne?
Jinak cenu jsem doufal tak do 500, protoze do toho jeste budu neco investovat dal, ale tak na ukor ty kvality tichosti a chlazeni bych mozna zkousnul vyssi castku, ale pokud to nebude nutne, tak bych byl rad...
K ty teplote... Jak rikam, sice to ukazuje „jen“ 84 ale je to fakt neskutecne vrely a urcite se vyplati to chladit vic ne?
Jinak cenu jsem doufal tak do 500, protoze do toho jeste budu neco investovat dal, ale tak na ukor ty kvality tichosti a chlazeni bych mozna zkousnul vyssi castku, ale pokud to nebude nutne, tak bych byl rad...
- Chlebovnik
- guru
Nějakej ten CoolerMaster se 2 větráčky taky není špatný, akorát je hlučnější než Zalman a nemá tak elegantně vyřešené napájení.
Jinak pokud notebook nemá vespodu velké nasávací otvory, tak nějaké razantní zlepšení určitě nečekejte. Teploty přesahující 80°C nejsou u multimediálních ntoebooků nic vyjímečného.
Jinak, máte verzi s i5 nebo s i7?
Jinak pokud notebook nemá vespodu velké nasávací otvory, tak nějaké razantní zlepšení určitě nečekejte. Teploty přesahující 80°C nejsou u multimediálních ntoebooků nic vyjímečného.
Jinak, máte verzi s i5 nebo s i7?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
-
- občas něco napíše
Jj, mám Kovově - hliníkový tělo perfektně chladí, větrák není tak hlasitej a výborně chladí, původně jsem měl Toshibu Satellite A300D, která se mě hodně přehřívala s touto podložkou se teplota o dost zlepšila. Nyní mám notes- viz popis. a ten přesně nasává zespod vzduch. Já jsem osobně maximálně spokojenej
---Asus G74SX---
Intel i7 2920XM 2,5-3,5 GHz
8GB DDR3 1333 Mhz
Geforce GTX 560m 2GB DDR5
1x500GB HDD + 1x500GB HDD
Intel i7 2920XM 2,5-3,5 GHz
8GB DDR3 1333 Mhz
Geforce GTX 560m 2GB DDR5
1x500GB HDD + 1x500GB HDD