Tak určite že to pôjde višie ale furmark na notebooku je masaker 100% vitaženie všetkých komponentov dosiahneš len tažko ani pri hrách to nieje také jednoduché ale idem na to uvidíme čo tá karta zvládne
.......
.......Tak skúsil som ten furmark na zakladnich taktoch to doslo na tých 77c ale ked som to taktol tak po 16 minutach to bolo na 84c ale vizeralo to aj tak celkom dobre ziadne chybi v zobrazovani ani nič iné...ešte mám lamácku otázku ako mám sem uploadnúť screeny???mám to dať na iný server a hodiť sem link alebo sa to dá hodiť rovno sem???????
OC GT555m
Jj, já pávě když mám nějaký desktop, na kterém taktuju a odlaďuju hlučnost, vždycky používám kombinaci orthosu nebo prime95 +furmarku, abych právě ze stroje dostal tepelné maximum. Stroj to musí bezproblémově ustát, i kdyby to mělo být několik hodin vkuse. Jiinak se pak stávají lidem věci, jako že jim to jede, pak si koupí BF3 a najedou to padá, atd...(j, vím, že ta hra měla pár problémů, ale jen jako příklad)
(a hl. je třeba počítat s jistou rezervou, protože v létě jsou teploty vyšší)
Btw. když hraju collina 2005, mám skoro stejné teploty, jako při furmarku
ale to je tím, že ten ntb tu hru taktak dává
screeny - třeba přes imageshack.us
a hoď sem pak ten thumbnail (náhledový rozklikávací obrázek)
(a hl. je třeba počítat s jistou rezervou, protože v létě jsou teploty vyšší)
Btw. když hraju collina 2005, mám skoro stejné teploty, jako při furmarku
ale to je tím, že ten ntb tu hru taktak dává
screeny - třeba přes imageshack.us
a hoď sem pak ten thumbnail (náhledový rozklikávací obrázek)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- občas něco napíše
Súhlasím s tebou treba rezervu to určite ale ono aj z OC sa da jednať rozumne ja to napríklad robím tak že mam nadstavený profil na pozadí bežiacom softe ktorý aktivujem klav. skratkou len keď je ten výkon treba napr. crysis 2 pri veľkých prestrelkách je ten nárast výkonu fakt vidieť a keď výkon naviše nepotrebujem tak proste vipnem oc ako také manuálne turbo ono je to predsa notebook na OC neni stavaný nato tu máme predsa alienware a podobné kúsky ale keď je možnosť trochu si polepšiť výkon tak prečo nie??!! ,,,, posnažím sa tie screeny hodiť čo najskôr
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja, kdybych si poridil ntb podobeho "typu" (cpu+gpu), bych ho provozoval jen s chladici podlozkou (notepal U3). Samozrejme jen pri hrani narocnejsi her a pri predpokladu, ze bych vedel, ze u toho budu sedet peknych par hodin, resp. ntb se z toho mista nehne nejakou tu dobu. Ntb na surf mam. Myslim si, ze o par stupinku, s chladici podlozkou podobneho typu/výkonu, by ty teploty sli dolu.