2x bluetooth v jednom notebooku. Jedno sa odmieta spustit.

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
michalko58

2x bluetooth v jednom notebooku. Jedno sa odmieta spustit.

Příspěvekod michalko58 » 08 bře 2012 21:39

Caute,

mam Aspire TimelineX 4830TG a v nom uz od vyroby zabudovany BT 4.0 modul od Broadcomu. Kedze sa mi nepacila povodna WiFi (taktiez od Broadcomu), kupil som si inu - 6230 od Intelu, ktora ma v sebe aj Bluetooth 3.0 (ano nebolo nutne kupovat kartu s BT, ale tak ked bola za rovnaku cenu ako bez, preco ho nevziat :lol: ).

Problem je ze spravca zariadeni hlasi, ze BT od Intelu vypol, lebo zariadenie ohlasilo chybu (vobec sa neda zapnut). Pritom BT na tej karte je plne funkcne po odinstalovani ovladacov Broadcomu a normalne funguje.

Je mozne, ze tie ovladace sa nejako "biju" a Broadcomacke zakazuju vsetky ostatne?

Skusal som aj mnou oblubene ovladace od Bluesoleil, ktore doteraz vzdy fungovali, avsak tie neboli schopne spolupracovat ani s jednym z tychto bt adapterov.

Nemate niekto podobnu skusenost, pripadne nepoznate riesenie?

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 09 bře 2012 00:32

Podle mě už ta minulá Wifi karta měla na sobě BT modul, takže jeho ovladač se teď pravděpodobně tlačí na modul od Intelu a proto to nejde.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 09 bře 2012 12:36

Nie, nie. Minula WiFi karta bola smejd od Broadcomu s podporou len 2,4GHz a bez BT. BT modul je tu zvlast a aj sa po odinstalovani ovladacov ohlasil ako neznamy Acer modul, na ktory neboli ovladace z windows update. Na toto som si dal pozor :wink:

Zpět na „Hardware“