Nefungující zvuk

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Kacoote
občas něco napíše

Nefungující zvuk

Příspěvekod Kacoote » 06 srp 2012 17:44

Dobrý den,
mám notebook Lenovo ThinkPad E520. Už asi den mi nefunguje zvuk ani mikrofon. Vpravo dole je ikonka, když na ní najedu zobrazí se nápis: Není nainstalováno žádné výstupní zvukové zařízení. Když na ní kliknu otevře se Hledání řešení potíží. Na konci mi to řekne, že zvukové zařízení je zakázáno. Koukala jsem se na ovladače, ty jsou v pořádku a prý fungují. Zkoušela sem je přeinstalovávat a pořád nic. Prosím o radu co s tím. Děkuji

morfik
občas něco napíše

Příspěvekod morfik » 07 srp 2012 19:54

používáte windows 7? jestli jo, dejte start. Dole do vyhledávání napište "zvuk" a zvolte zvuk.. (to první pod ovládacími panelmi) pokud se vám zde nic neobjeví, tak zmacknete druhý tlačítko myši a zvolte "zobrazit vypnutá a pod tím odpojená zařízení. Pokuď se vám nyní něco oběví, Tak je to dobře. druhý tlačítko myši na to co se vám oběvilo a zvolte "povolit".. apply and ok =)

Kacoote
občas něco napíše

Příspěvekod Kacoote » 08 srp 2012 10:31

Když jsem dala zobrazit vypnutá a pod tím odpojená zařízení nic se mi nezobrazilo.

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 08 srp 2012 10:38

A co jsi s bookem delala v obdobi kdy zvuk sel a potom nesel?
Pripojovala jsi ho k TV?
Asus ROG Strix G18

Kacoote
občas něco napíše

Příspěvekod Kacoote » 08 srp 2012 10:42

Ne. Jeden vecer sel a potom druhe rano uz to neslo. Myslim, ale ze ten vecer jsem zvuk ztlumovala uplne, takovym tim tlacitkem jak je na noteboocich lenovo vlevo u escape a pote ho znovu nezapla.

Zpět na „Hardware“