Taktovani Intel Core i5-2467M SandyBridge
Taktovani Intel Core i5-2467M SandyBridge
Ma nekdo zkusenosti s taktovani tehle procesoru?Jde to vubec?Jaky program na to by sel?Bude fungovat turbo boost po pretaktovani?Mam zkusenosti z taktovanim jen stolnich pc tak bych prosil o radu s notebookem. Je to jen tak z nudy chci vyzkouset jaky ma vliv vykon procesoru na hry.
Lenovo Yoga 500-14ISK (i5 6200, 8GB, SSD EVO 250GB, GT940m, Win 10)
nTools jsou, pokud vím, jen pro taktování grafiky, ne? (alespoň já je na to používal).
Každopádně přetaktování CPU můžeš buď v BIOSu (na 99% to ale u tvého ntb nepůjde) a nebo přes programy, jako SetFSB (to mi taky nikdy nefungovalo
). Já bych se na to vykašlal, taktování CPU v notebooku moc velkou cenu nemá.
Každopádně přetaktování CPU můžeš buď v BIOSu (na 99% to ale u tvého ntb nepůjde) a nebo přes programy, jako SetFSB (to mi taky nikdy nefungovalo

Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
Nikoliv dá se tím taktovat i CPU a ostatní.(ale jen u některých modelů)Zkus to.javak810i píše:nTools jsou, pokud vím, jen pro taktování grafiky, ne? (alespoň já je na to používal).
Každopádně přetaktování CPU můžeš buď v BIOSu (na 99% to ale u tvého ntb nepůjde) a nebo přes programy, jako SetFSB (to mi taky nikdy nefungovalo). Já bych se na to vykašlal, taktování CPU v notebooku moc velkou cenu nemá.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Myslíš spustit program jako takový (= ne přes ovládací panel NVIDIA), tak to jsem nezkoušel no. Já to vždy používal jako 100% a jednoduchý způsob přetaktování GPU v notebooku.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5