Ahoj všem,
mám spíše obecný dotaz. Kolega mi říkal, že pokud u nich ve firmě nechali opravovat noťasy, myslím pozáruční opravy, tak jim na všechny komponenty dávali záruku jenom 3 měsíce! Byl to technik z Autocontu a prý to tak mají všechny firmy, jejichž notebooky prodávají. Jenom u Dellu nevěděl. Myslel jsem, že by to mělo být aspoň 6 měsíců nebo víc, ne? Možná na práci 3 měsíce, ale na desku dva roky?
Kdyby se mi pokazila základní deska, tak bych vyplázl +/- 20 litrů za výměnu a záruka jenom 3 měsíce???
Nemá s tím někdo praktickou zkušenost? Pak imho nemá smysl kupovat noťase bez prodloužené záruky na 3 roky...
Mirek
Záruka vyměněných komponent
Tak ze zakona mas na vsechny komponenty 2 roky.
Ty 3 mesice budou podle mne na cely notebook, ze ti pobezi (prece jenom kdyz uz ho das do servisu, tak by asi meli rucit, ze to nezhasne 10 sekund po zapnuti). Kdyz se ti behem tech 3 mesicu neco poroucha, tak ti to opravi bezohledu na to, co se porouchalo. Po 3 mesicich uz by ti v reklamaci vzali jen pripadne komponentu, ktera je v zaruce, tu ti vymenili a uz nehledeli na to, jestli ten notebook jede nebo ne.
Alespon takhle by mne to pripadalo logicke. Sam zkusenosti nemam.
Ty 3 mesice budou podle mne na cely notebook, ze ti pobezi (prece jenom kdyz uz ho das do servisu, tak by asi meli rucit, ze to nezhasne 10 sekund po zapnuti). Kdyz se ti behem tech 3 mesicu neco poroucha, tak ti to opravi bezohledu na to, co se porouchalo. Po 3 mesicich uz by ti v reklamaci vzali jen pripadne komponentu, ktera je v zaruce, tu ti vymenili a uz nehledeli na to, jestli ten notebook jede nebo ne.
Alespon takhle by mne to pripadalo logicke. Sam zkusenosti nemam.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ