Acer Extensa 5220 DVD-Super Multi Dl
Acer Extensa 5220 DVD-Super Multi Dl
Zdravím přítomné. Můžete mi prosím někdo poradit s problémem s DVD mechanikou? Při první instalaci WinVista proběhlo vše z interní mechaniky OK. Po instalaci však systém o DVD mechanice nevěděl, ani při restartu volba F12 (výběr zdroje pro BOOT) o ní vlastně ještě BIOS neví. Přeinstaloval jsem přes USB DVD na WinXP a problém je stejný - interní DVD není. Poradíte někdo? Díky předem.
zakletej problem, pokud by byl na netu new bios tak bych ho zkusil ale tohle bude problem jinde....ja vim ze pokud se ztracely mechaniky z tento pocitac a tak ,tak to byl hardware problem, no co ti muzu doporucit je acer web support a tam ti více poví, ale pozor oni ti nejspis napisou ze si ho odvezou do servisu jinak vyrobce mechaniky tezko zjisti kdyz ji v systemu nevidis ze?
mirsei>
Mám čerstvě ten samý notebook, ale s Windows XP a vše při i po instalaci proběhlo a běží tak jak má.
Koupil jsem ho u Mironetu a je tam ta samá mechanika jak píšeš - navíc je označena takto:
DVD Super Multi DL - Slimtype DVD A DS8A1P
Asi ti to moc nepomůže, ale kdyby přece jenom náhodou...........
Mám čerstvě ten samý notebook, ale s Windows XP a vše při i po instalaci proběhlo a běží tak jak má.
Koupil jsem ho u Mironetu a je tam ta samá mechanika jak píšeš - navíc je označena takto:
DVD Super Multi DL - Slimtype DVD A DS8A1P
Asi ti to moc nepomůže, ale kdyby přece jenom náhodou...........