8600M GT sekani
teď jsem někde četl, že mé rady nepotřebuješ ... no když ti toshiba zní jak značka letadla jak ti zní MSI? (microstar internacional) ...
>> jinak to moje "letadlo" je teď co do "herního" výkonu nejsilnější notebook na českém trhu hhhhh
poradil by jsem ti klidně ... a v jaké cenové relaci?
>> jinak to moje "letadlo" je teď co do "herního" výkonu nejsilnější notebook na českém trhu hhhhh
poradil by jsem ti klidně ... a v jaké cenové relaci?
Toshiba R600-10W
MSI-tu firmu kamarat oznacil ako velmi solidnu a hadal sa ze mu mam zavidiet co si kupil ze gaming book s 17 displejom 8600GT a co je s toho po 4 mesiacoch zavidimi spracovanie, teploty, a hlucost mojho asusu...
Tak sa mi vysmieval ze som zbytocne kupoval nieco ineako MsI ze som mohol mat nadupany comp a teraz place(som rad ze mam asus a mam ho uz vyse roka a vyzera skoro rovnako ako novy-trosku uz povrzavaju panty ale inac ani skrabanec nic okrem pantov nevrzga ziadny plast na tele boku ktory bi nedosadal, klavesnic vd=setko OK-tiepanty len slabo ale mojmu bratovy na A6KM nevrzgaju ani po 2rokoch skor su podstatne volnejsie)
Tak sa mi vysmieval ze som zbytocne kupoval nieco ineako MsI ze som mohol mat nadupany comp a teraz place(som rad ze mam asus a mam ho uz vyse roka a vyzera skoro rovnako ako novy-trosku uz povrzavaju panty ale inac ani skrabanec nic okrem pantov nevrzga ziadny plast na tele boku ktory bi nedosadal, klavesnic vd=setko OK-tiepanty len slabo ale mojmu bratovy na A6KM nevrzgaju ani po 2rokoch skor su podstatne volnejsie)
Tak si kupte tuhle kravičku: http://acer.mironet.cz/acer-aspire-9920 ... p+dp78094/ dá se na ní hrát, dívat na TV, filmy a i pracovat. Má fajné rozlišení, velký display A když bude zrovna pokaženej tak s ním můžete cvičit A cena jen 35 tísíc A to se vyplatí ne?
ThinkPad T420