Zdavím,
Koupil jsem notebook a má následující problém.
1) Když je jen vložená baterie, a není připojeno nápájení ze sítě, tak po stisku tlačítka zapnutí notebook problikne a roztočí se větrák, ale po 3s se vypne a nic.
2) Když zandám napájení ze sítě a je vložena baterie, tak se nezapne, prostě po zmáčknutí tlačítka se nic nestane. Jen celo dobu svítí, jako že je nabita baterie.
3) když je vytažena baterie a je přiloženo napájení ze sítě, tak notebook jede zcela normálně.
je to projev mrtvé baterie (BATCL50L4 - 2150mAh)?
notebook je ACER, je starý dva roky.
S baterií nejde notebook zapnout, bez ní ano
Tak s uplne stejnym problemem mi volal pred tydnem bracha. Ma 3 nebo 4 roky stary Acer TM634, jel v pohode az pred tim tydnem nesel zapnout. Ani na baterku bez site ani na baterku se siti, az me napadlo mu rict, at baterku vypne a zkusi to bez ni. A ono se to rozbehlo. Nastesti on to pouziva jako domaci pocitac, takze je to v pohode. Ale co to zpusobuje, to fakt netusim. Ze by komplet odesla baterie?
Kolik ti predtim vydrzela? Mu prave tak max. 5 minut, takze bych to tam i chapal...
Kolik ti predtim vydrzela? Mu prave tak max. 5 minut, takze bych to tam i chapal...
Naposledy upravil(a) majki dne 12 úno 2007 19:47, celkem upraveno 1 x.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
lidicky mam podobny problem proste notas jen tak baterku zacal ignorovat rozjede se pouze na napajeni ze site je to jedno jestly je baterka v notasu nebo ne to jede klidne ze site ale kdyz odpojim sit tak nic a LEDKA ji naky nenalezla. Notas je new asi 3 mesice je to ten v popisu a baterka nebyla nejak extra vytezovana. Je to problem HW nebo SW???
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
jenza ta baterka je stara 2 mesice a notas ji ani neindikuje ani nenabiji proste ta LEDka co baterku obstarava nesviti
Jedinou pravdou je, že všichni lžou