Tvar baterie - nb Asus F2JE-5D005

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Lendi

Tvar baterie - nb Asus F2JE-5D005

Příspěvekod Lendi » 12 led 2007 12:54

Zdravím všechny a obracím se na Vás s trošku zvláštním dotazem - koupila jsem si výše uvedený notebook a dost mě překvapil tvar baterie, která jakoby do nb "nepasuje", při zasunutí na místo vyčnívá dozadu asi o 3 cm a vytváří dost nevzhledný "zub". :roll: Baterie je přitom originál Asus a notebook funguje normálně, takže to tak má asi být v pořádku..? Měla jsem naposledy notebook před cca 9 lety, Toshibu, a ta nic takového neměla, baterie krásně seděla na místě a nb tvořil kompaktní celek. A když se na netu podívám na fotky třeba hp nebo f-s, taky jsem nikde vyčnívající baterie nezaznamenala. Je to snad "specialita" Asusu? Technicky to samozřejmě problém není, ale z estetického hlediska mě to pěkně štve. :? Nemohlo se stát, že byla do krabice omylem vložena baterie do jiného typu nb Asus? Prosím, pokud někdo máte tenhle nebo podobný nb a baterie z něho nevyčnívá, napište. Všem díky moc. :wink:
P.S. Prosím adminy o shovívavost ohledně mého příspěvku, aby nebyl smazán jakožto "irelevantní blábol pitomé ženské", která řeší nepodstatné věci... Díky. :lol:

Peca-on-line
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Peca-on-line » 12 led 2007 13:06

Odhad, nemáš baterii s nadstandardní kapacitou? To se u některých ntb dělá, že s běžnou baterií vypadá normálně a když chceš baterii s větší kapacitou tak už se to tam nevejde a přečnívá to.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 12 led 2007 21:27

Na tom nie je nic zle - naozaj sa jedna o nadstandartnu bateriu s vysokou kapacitou.

Tak je to koniec koncov riesene vsade - nadstandart VZDY precnieva (kedze je tam viac a vacsich clankov).

C.

Lendi

Příspěvekod Lendi » 13 led 2007 21:55

Jj, díky za tip. Baterie je 9-článková, 6-článková má velikost standardní... 8) Ještě jednou díky. :wink:

Zpět na „Hardware“