Zdravím všechny a obracím se na Vás s trošku zvláštním dotazem - koupila jsem si výše uvedený notebook a dost mě překvapil tvar baterie, která jakoby do nb "nepasuje", při zasunutí na místo vyčnívá dozadu asi o 3 cm a vytváří dost nevzhledný "zub".

Baterie je přitom originál Asus a notebook funguje normálně, takže to tak má asi být v pořádku..? Měla jsem naposledy notebook před cca 9 lety, Toshibu, a ta nic takového neměla, baterie krásně seděla na místě a nb tvořil kompaktní celek. A když se na netu podívám na fotky třeba hp nebo f-s, taky jsem nikde vyčnívající baterie nezaznamenala. Je to snad "specialita" Asusu? Technicky to samozřejmě problém není, ale z estetického hlediska mě to pěkně štve.

Nemohlo se stát, že byla do krabice omylem vložena baterie do jiného typu nb Asus? Prosím, pokud někdo máte tenhle nebo podobný nb a baterie z něho nevyčnívá, napište. Všem díky moc.
P.S. Prosím adminy o shovívavost ohledně mého příspěvku, aby nebyl smazán jakožto "irelevantní blábol pitomé ženské", která řeší nepodstatné věci... Díky.