wifi router - co koupit?
Linksys
Pokud chces opravdu kvalitu tak doporucuju Linksys. Uvnitr je chipset od firmy Cisco, ktera dodava svoje produkty ve velkym do statni sfery, kde je treba spickovy kvality. Mam WRT54GL. Zhruba rok a snad jen jednou se mi sekl a to kdyz sem si hral s nastavenim. Dobrej vysilaci vykon...soused jel na stejnym kanalu s nejakym Noname a ja sem zapnul wifi a on skoncil
Dalsi vyhodou je ze jede na Linuxu, takze se daj stahovat upraveny firmwary.
Jinak sem si z hecu koupil Ovislink a za 14dni sem ho vracel zpet. V porovnani s Linksysem opravdu vysmech.....

Dalsi vyhodou je ze jede na Linuxu, takze se daj stahovat upraveny firmwary.
Jinak sem si z hecu koupil Ovislink a za 14dni sem ho vracel zpet. V porovnani s Linksysem opravdu vysmech.....
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
to Rexy :
tak o tyhle uprave sem ani neslysel, ale jediny co sem upravoval bylo rozsireni ruznych nastaveni(zabezpeceni, atd....). Bohuzel mi pamet neslouzi, kde sem ten firmware stahnul.
Pokud mi vyzbyde čas tak hodim oko na net a přidám nějaký odkazy.
tak o tyhle uprave sem ani neslysel, ale jediny co sem upravoval bylo rozsireni ruznych nastaveni(zabezpeceni, atd....). Bohuzel mi pamet neslouzi, kde sem ten firmware stahnul.
Pokud mi vyzbyde čas tak hodim oko na net a přidám nějaký odkazy.
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
-
- občas něco napíše
jakoob: pozde no...dneska sem koupil edimax 6204Wg, vypada ze pojede docela dobre, hodne lidi mi ho doporucovalo...nicmene muj problem to vyresilo jenom z casti...takze asi bude chycena wifina v notebooku, to Gcko uplne optimalne nejede
FSC Amilo Pi 2540 - CoreDuo,1.73MHz, 2GB RAM,250GB HDD,wifi,grafika ATi HD 2400@256MB; wista home (bohuzel)
HTC Hermes (Tytn) - Wifi,BT,IRDA,GSM,3G,touchscreen QVGA,2GB microSD,64MB RAM,128MB ROM,Windows Mobile 6.1,CPU Samsung 400Mhz
HTC Hermes (Tytn) - Wifi,BT,IRDA,GSM,3G,touchscreen QVGA,2GB microSD,64MB RAM,128MB ROM,Windows Mobile 6.1,CPU Samsung 400Mhz