Rekordy v přetaktování Grf.
Solitary píše:maxxz: Je to desktop no, a nepisou teplotu... ani spotrebu po tom nataktovani, ale kazdopadne je to fajnovej skok ve vykonu, takze to rozhodne Floydpinku neni k nicemu, jestli sis nevsiml, vykonovy narust ve hrach je kolem temer cca 25% a ta grafika hry jako HL2,FEAR,Stalker,atd. zvladne na slusny detaily, takze takovy nataktovani ji jen znatelne pomuze.
Promiň, zapomněl sem dát to "k ničemu" do uvozovek.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
VBI FL90v1 T7300, 120GB Seagate 7200.2, 8600GT GDDR2, 4GB RAM, Windows 7 x64, Logitech V470
Jenze takovej FEAR a Stalker si na very high urcite nedas, ale pocitam ze medium/high s plnou plynulosti uplne v pohode... a ted si vem, kdyz ti to da tu 1/4 vykonu navic, muzes si dovolit vic detailu pri stavajici plynulosti. HL2 pujde uplne na max i pri normalnim taktu, to je bez debat, tam nema smysl to resit.
Co sotva? Kdyz X3100 dokaze rozbehat Stalker na medium(bez dynamickych svetel ovsem), sice ne s naprosto cistou plynulosti, ale je to hratelny a tahle grafika je nekolikanasobne vykonejsi... tak nepochybuju, ze si Stalkera da na medium naprosto s prehledem. FEAR obdobne... budes se divit, ale na 800x600 a low mi FEAR bezi na moji GMA950
zacal sem hrat multiplayer a je to hratelne, hral sem to 3dny a docela si je davam ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
on je docela rozdíl ale když se pustí kompletní stíny a všechno na HIGH ve FEARu. Na LOW ho tu spustim taky. Ale psal si HL2 s přehledem, bojím se toho, že se zapne HDR a pude fps do kytek
takže úplně na max asi ne.Netvrdím výkon bude asi dobrý na integrovanou grafiku ale nepřeceňuj to tolik. Všímám si toho od doby co jsem tu
Strašně Hypuješ všechno od AMD, ATI.
tento účet již není aktivní.
Spis to jen nepodcenuju jako to dela vetsina lidi... kazdej se strasne boji veci od AMD ci ATI... dyt tu furt vidis "ma strasne velkou spotrebu a teplotu, fuj fuj AMD" "neni Turion X2 na 2ghz moc pomalej procesor? neni lepsi si koupit C2D?" "ATI ma spatny ovladace, zlata Nvidia" Pak se div, ze nekomu muze prijit, ze kdyz branim AMD-ATI, ze ji nejak tezce nadrzuju. Od Pumy, toho ale cekam opravdu dost.
HL2 obsahuje HDR az od "Epizod" ne? Obyc HL2 pujde kazdopadne na maximum, uz i na X3100 beha na high(lehce poladene) v pohode. Epizody jsou trosku narocnejsi, ale myslim, ze zas o tolik ne, aby s tim ta grafika mela problemy. Mozna bez AA/AF, buhvi. A u FEARu ani Stalkerovi sem nerikal, ze vse pujde na max. protoze vim, ze ne. Stalker na max. s dynamickym osvetlenim v rozliseni 1280x1024 na desktopove X1950pro ma prumerne 30fps. Ale FEAR i Stalker... na medium a 1024x768 jsem obe hry plynule hral na svem starem desktopu s 9800pro.
HL2 obsahuje HDR az od "Epizod" ne? Obyc HL2 pujde kazdopadne na maximum, uz i na X3100 beha na high(lehce poladene) v pohode. Epizody jsou trosku narocnejsi, ale myslim, ze zas o tolik ne, aby s tim ta grafika mela problemy. Mozna bez AA/AF, buhvi. A u FEARu ani Stalkerovi sem nerikal, ze vse pujde na max. protoze vim, ze ne. Stalker na max. s dynamickym osvetlenim v rozliseni 1280x1024 na desktopove X1950pro ma prumerne 30fps. Ale FEAR i Stalker... na medium a 1024x768 jsem obe hry plynule hral na svem starem desktopu s 9800pro.
nj já se taky bojim Phenomu, ale Turion mám a jsem spokojenej i X2 bych koupil. Karet od ATI se taky bojim, i když teď už vydali specifikace linux driverů, takže snad to bude lepší. Taky doufám od Pumy hodně. Ale nepřeceňuju to prostě. HL2 obyč mi běhá na střední detaily takže nepochybuju, ale HL2 Lost Coast a episody s HDR tam to bude kritický a navíc pamět grafiky chybí vždycky.
tento účet již není aktivní.
Ani ja tu grafiku neprecenuju, ale nepochybuju ze proste vykona bude... kazdopadne starsi dedikovany lowend je timpadem mimo. I Crysis na tom pujde spustit hratelne, coz na X3100 neni ani na low myslitelne.
Nechapu, proc se bojis Phenomu? Samozrejme, v soucasnosti ma par chyb, a nejspis se soucastna revize nemela ani ukazat na trhu. Ale AMD ji proste vypustit muselo, uz dlouho se u ni totiz nic noveho nedelo. Ale az bude vyladenej Phenom na 45nm, tak myslim, ze to bude velmi kvalitni kousek. Uz ted je vykonem dobra konkurence.
Nechapu, proc se bojis Phenomu? Samozrejme, v soucasnosti ma par chyb, a nejspis se soucastna revize nemela ani ukazat na trhu. Ale AMD ji proste vypustit muselo, uz dlouho se u ni totiz nic noveho nedelo. Ale az bude vyladenej Phenom na 45nm, tak myslim, ze to bude velmi kvalitni kousek. Uz ted je vykonem dobra konkurence.
http://www.youtube.com/watch?v=Kd0Of4PnpQk
Sice je to zase desktop, a jeste je to publikovano od AMD, ale myslim, ze se tomu s jistym nadhledem da verit. Tomu Crysis rozhodne verim...
Sice je to zase desktop, a jeste je to publikovano od AMD, ale myslim, ze se tomu s jistym nadhledem da verit. Tomu Crysis rozhodne verim...