X3100 na TP R61i - problem s rozlisenim

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
th
občas něco napíše

Příspěvekod th » 05 dub 2008 21:44

Dakujem pekne :) Nasiel som ho, idem sa teda skusit pozriet co ten disk pri zapinani tolko riesi .
Btw. ta jeho "akcnost" pri zapinani mi zoberie aj 8 % baterie, pretoze disk vkuse bezi.

Edit: Rozhodol som sa to dat predsa len do novej temy, takze pokracovanie tu http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 9238#89238

bodhi
občas něco napíše

Příspěvekod bodhi » 17 dub 2008 10:41

th píše:Super, pomohli ste mi vyriesit moj problem, dakujem :)
Vyriesil to najnovsi driver od intelu :) (stary som odinstaloval ako ste mi poradili, a potom sa uz ten novy nainstaloval v pohode).

No mam este 1 otazku (mozno je kvoli tomu zbytocne zakladat novu temu, tak to napisem sem) - Ako sa da zistit ktore procesy prave vyuzivaju disk ? lebo po zapnuti pocitaca ci jeho obnoveni z hibernacie disk pracuje aj 10 minut nepretrzite (pritom rychlost pocitaca je v podstate normalna - tym narazam na to ze napr. pri zapnuti nejde uz o proces spustania systemu) a dost to zerie baterku. Dakujem.

Zdravim, koupil jsem ThinkPad R61i a mam stejny problem - hry v jinem nez nativnim rozliseni displaye bezi v okne a kolem cerny pruh. Mohl bys prosimte postnout odkaz na ten ovladac. Predem diky

Zpět na „Hardware“