Dakujem pekne Nasiel som ho, idem sa teda skusit pozriet co ten disk pri zapinani tolko riesi .
Btw. ta jeho "akcnost" pri zapinani mi zoberie aj 8 % baterie, pretoze disk vkuse bezi.
Edit: Rozhodol som sa to dat predsa len do novej temy, takze pokracovanie tu http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 9238#89238
X3100 na TP R61i - problem s rozlisenim
th píše:Super, pomohli ste mi vyriesit moj problem, dakujem
Vyriesil to najnovsi driver od intelu (stary som odinstaloval ako ste mi poradili, a potom sa uz ten novy nainstaloval v pohode).
No mam este 1 otazku (mozno je kvoli tomu zbytocne zakladat novu temu, tak to napisem sem) - Ako sa da zistit ktore procesy prave vyuzivaju disk ? lebo po zapnuti pocitaca ci jeho obnoveni z hibernacie disk pracuje aj 10 minut nepretrzite (pritom rychlost pocitaca je v podstate normalna - tym narazam na to ze napr. pri zapnuti nejde uz o proces spustania systemu) a dost to zerie baterku. Dakujem.
Zdravim, koupil jsem ThinkPad R61i a mam stejny problem - hry v jinem nez nativnim rozliseni displaye bezi v okne a kolem cerny pruh. Mohl bys prosimte postnout odkaz na ten ovladac. Predem diky