Kdyz notebook s int GK, tak na office , kdyz hraju, tak dedikovana - to snad chapes.
Michale ja nechapu proc ti tak lezi v zaludku ze nekdo hraje hry na low detaily...
hry se hrajou pro zabavu to v prvni rade, samozrejme ze hrat na high detaily je prijemna zalezitost, ale clovek s integrovanou grafikou s tim pocita ze nejaka ta novejsi hra mu tam pujde jen na low detaily... ale protoze je to jeho srdcovka treba, tak si ji tam da stejne... a klidne i pritom vlastni desktop ktery by to zvladl, jenze ho ma doma a zije na koleji (muj pripad). Ja moc dobre tu "tvoji filozofii" chapu... nekteri lidi, treba jako ty... proste musej hrat na vyssi rozliseni a detaily, jinak hra neni hra ... neuzijou si ji a tecka. Jenze existuje i spousta lidi, kteri to tak nevidi a to ty nechces snad ani pochopit... nebo tomu neveris, ale je to tak.
Ja hry hraju, neocumuju je... chapes?
maxxz: No ikdyz mas trosku lepsi grafiku jak ja, mozna to taky dela ten tvuj jednojadrovej procak a jestli se nemylim, tak i 1GB RAM.. muj framerate byl v nenarocnych lokacich (tj spis priroda) kolem 20-30 (cca 27)-netvrdim ze tohle je to absolutne plynule, ale urcite jeste v ramci hratelnosti ...akorat ale napr. v te prumyslove lokaci (a v tom prvnim meste ale vic v te prumyslove oblasti vedle nej) tak tam se mi to docela sekalo... narocna oblast ocividne, ale jedna blba lokace me nedonuti to vypnout... kdyby se to tak sekalo vsude, tak to by byla jina. Ale zastrelit nepratele sem nikdy problem nemel, protoze by se mi to nejak kousalo, a podle me dokud to tak je, hra je jeste hratelna... myslite si snad ze bych ho dokazal dohrat, kdyby se mi to sekalo a bylo to nehratelny? To by slovo "nehratelne" ztratilo smysl...