wifi router MSI RG60SE pls help :(
-
- píše často
centos: Stím bych potřeboval trošku poradit. Otevřel jsem si port pro uTorrent a přesně dle návodu na můj router a přesto mě to pokaždý port hlásí jako nepovolenej a brzdí mi to rychlost. Zkoušel jsem to povolit firewallu i ho úplně vypnout a nic pořád se nehlásí jako otevřenej. Asi tak z fleku nevíš co stím co ? 

tento účet již není aktivní.
-
- píše často
maxxz: předpokládám že máš veřejnou ip, že?
musí to splňovat více podmínek: tu veřejnou ip, spuštěnou aplikaci, která ty porty využívá, správně nastavená forwarding v routeru a povolení na firewallu. U mě to vypadá takhle:
V prvotním wizardu Comoda jsem musel povolit příchozí spojení, defaultně je blokoval. Teď se při každém připojení na µtorrent ptá. Jsi si jistý, že ten fw neběží pořád jako proces?

V prvotním wizardu Comoda jsem musel povolit příchozí spojení, defaultně je blokoval. Teď se při každém připojení na µtorrent ptá. Jsi si jistý, že ten fw neběží pořád jako proces?

ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
no to mám podobně, prostě ip adresa mám svoji veřejnou a port zadám ten kterej je v nastavení uTorrentu (odškrtnu randomize při novém startu). Firewall jsem povolil taky. Ale pořád se hlásí jako zakázanej, při kontrole portu přes uTorrent.
EDIT: Když ten firewall vypnu určitě neběží. Ani ve správci úloh není ani jako služba se nepouští, takže neběží.
EDIT: Když ten firewall vypnu určitě neběží. Ani ve správci úloh není ani jako služba se nepouští, takže neběží.
tento účet již není aktivní.
Zdar,
tiez mam RG60SE, i-net UPC Chello. Routrujem cez wifi 2 notebooky a cez kabel stolove PC. Vsetko /uz/ ide OK.
2 sako verife:
zaujima ma preco mas nastavane filtrovanie MAC cez Advanced setting-Security-MAC Filtering? Co potom vlastne filtrujem v Basic settings-Wireless-MAC Filtering? Aky je v tychto polozkach rozdiel? Mam za to, ze v Basic Settings filtrujem MACs len cez wi-fi a v Advanced Setting aj cez ethernet.
PS: zda sa mi, ze uTorrent zahlcoval router a namiesto 4Mb/s isiel i-net ledva 1Mb/s. s BitSpirit sa spomalovanie /zatial/ nekona.
tiez mam RG60SE, i-net UPC Chello. Routrujem cez wifi 2 notebooky a cez kabel stolove PC. Vsetko /uz/ ide OK.
2 sako verife:
zaujima ma preco mas nastavane filtrovanie MAC cez Advanced setting-Security-MAC Filtering? Co potom vlastne filtrujem v Basic settings-Wireless-MAC Filtering? Aky je v tychto polozkach rozdiel? Mam za to, ze v Basic Settings filtrujem MACs len cez wi-fi a v Advanced Setting aj cez ethernet.
PS: zda sa mi, ze uTorrent zahlcoval router a namiesto 4Mb/s isiel i-net ledva 1Mb/s. s BitSpirit sa spomalovanie /zatial/ nekona.
HP Pavilion dv6670ec, 4GB RAM, Windows 7 RC x64