![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
GF 8600m GT => GF 8700m GT
teploty
nečet jsem všechny příspěvky tak doufám že se nebudu po někom opakovat... Taktovaní samodřejmě sškodí hw což se projevuje kratší životností ovšem to co by se mělo řešit je rozdíl v teplotě dejme tomu u mého Asus G1S kde na defaul taktech dosahuje v některých milisekundách teplotu 94°C a u OC poměrně velkého 97°C což jsou 3 stupně rozdílu za běžných podmínek vezmuli v potaz že toto vytížení je v 3dmarku kde grafika opravdu hrabe na 100% (narozdíl od starších her) a vezmuli v potaz že doma hraní na notebooku se rovná minimum přecejenom na hraní mam pc na a noutu když si zahraju v průměru 2-3x do tejdně dejmetomu 2-3h v pruměru tak si dovolim pochybovat že by to mělo něják zásadní vliv na životnost (veškeré OC na nb provadim bez jakýhokoliv zvedání napětí a procík netaktuju vubec ten ma teploty cca o 20°C)..... Je opravdu směšný aby mi někdo tvrdil že tím zkratim životnost třeba o 50%
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Cus.Chtěl bych se zeptat,zda přetaktování ničí notebook jen teplotou,nebo těmi zvýšenými takty.Já mám notes viz popisek,asi 2 měsíce a teplota mě nepřekročila přes 73 Stupňů.Mám ho zatím taktovaný na 665/460,tak když čtu,že tady má někdo přes 90,tak se cejtim v docela v klidu.Uvědomuju si ale,že časem se teplota bude zvyšovat,tak bych si pak koupil chladící podloužku ne? ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)