ja odpadavam co sa tu deje

to sme kam dopracovali

ludia to neni sranda piatok mam presne tri mesiace odpracovane tak to uz beriem na splatky a ja stale neviem,, teda viem ste pisali ze je to viac menej jedno ktore kupim tak asi to lacnejsie ten turion 1,9 GHz,,
aj tak si myslim ze dnesne notebooky su plnohodnotne nahrady,, jasne ze ten co hrava hry tak si kupi PC,, ten kto striha videa a ja neviem co tak tiez si kupim stolne pc,, ja chcem notebook na internet, icq, winamp, nero, dvdpower a to vse programy ktore budem pouzivat, a to vpohode zvladne dnesny notenook

ale nie, tak zo mna bude konstrukter tak tam budu aj cad/cam programy ako cathia a ja neviem ake, ale to je vazne vsetko co budem na pc robit, sem tam si prevediem video do ineho formatu, sem tam strihnem video a sem tam sa pohram vo photoshope s fotkami a tak,,, a na to mi NB staci, a ta moznost si NB zobrat vsade je jednoducho super bomba vec, asi to budem bravat aj do prace obcas tak sa mi hodi ta mobilita, ale vecsinou aj tak bude doma na snure,, mam malu segru ktora chodi skoro spat, takze vecer nemozem byt vobec na pc,, takto si NB prenesiem do obyvacky a mam,, alebo zalahnem do postielky pod perinu a icq mozem riadit odtial heh

v prvom rade aj tak sa kupuje hned bezdratova myska a klavesnica, a vidim to asi aj na lcd neiem noo.
teraz taky problem, ta toshiba nema hdmi ani dvi vystup, ma iba 1xVGA a 1xS-video (tv-out) co to presne znamena?? chcem to napajat aj na televizor ktory ale nie je lcd, je to nove crt phillips a keby kupim aj ten lcd monitor tak neviem mam dobre moznosti napojit tu toshibu na tieto externe veci alebo mam kupit iny notebook ktory bude mat hdmi vystup??
taky isty notebook ako je ta toshiba, ma dokonca disk az 250 GB, ram ma tie 2 GB, radeon HD2600, turion 1,9 GHz, ma tie dva vystupy aj HDMI aj DVI co si myslim ze u nas je super cena ak nepocitam znackytypu acer,, vraj su MSI dobre noo neviem a su?