Zdravim,
mam notebook HP nc6320 a mam s nim nasledujici problem. Prestaly mi fungovat funkcni klavesy. A to konkretne zesvetleni (Fn+F10), ztmaveni (Fn+F9) a prepnuti orazu (Fn+F4) na dalsi zobrazovaci zarizni (TV, LCD monitor). S tim prepinanim na TV, LCD to de jeste obejit, ale to zesvetlovani a ztmavovani me docela stve. Pritom kdyz ho mam napajenej normalne ze site tak monitor je zesvetlenej a vsechno de v pohode precist, v momente kdyz jedu jenom na baterku tak obraz ztmavne a nejde zesvetlit. Pritom driv vse fungovalo bez problemu. Zkousel sem to zesvetleni upravit nejak softwarove pomoci ovladacu ke grafice, ale zda se mi ze to neni presne ta funkce kterou plnily vyse uvedene klavesy.
Chtel sem se zeptat jestli s tim nekdo nema podobnou zkusenost a jestli nekdo nevi o necem cim by se to dalo upravit. Evidentne vada displeje to nebude protoze jak rikam kdyz jedu na napajeni ze site vsechno je v pohode. V podstate by mi stacilo jednorazove displej zesvetlit, aby obraz ,,neztmavnul'' po odpojeni kabelu. Dik vsem.
Displej
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... g=cs&cc=cz
zkus preinstalovat drivery
zkus preinstalovat drivery
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro