Příspěvekod like.n0.other » 30 črc 2008 09:53
ahoj,od jisty doby mi dela problem grafika pri hrani her, nevyskytuje se to u vsech a vetsinou se ukazujou na uplne jinejch mistech; nekde napr. jenom v menu...kamarad kterej se zabyva pc tuningem mi rikal, ze se mi nejspis prehrejva ram grafiky..zkousel sem Ati tools, podtaktoval sem grafiku, bohuzel bez vysledku,zkousel sem projet artifact scannerem v tomhle programu, bezel bez jediny chybky prestoze vsechno varilo na plny koule...opravdu tomu nerozumim
nevim jak teplotu grafiky zjistit, podle vseho nemam v NB teplotni cidlo grafiky a tudiz ani nevim jestli se to opravdu neprehrejva..
napadlo me zkontrolovat chlazeni grafiky, bohuzel sem nenasel misto, kde je na desce grafickej chip a ani nevim jakym zpusobem je to chlazeny, jestli je to napojeny na stejnej heatpipe jako CPU atd nebo je to uplne jinak, jestli by se neco dalo procistit podobne jako vymenik procesoru....
vubec nevim co s tim..myslite ze by to mohla vyresit reinstalace woken?
mam uz na tyhle instalaci asi 6× instalovany ruzny verze ovladacu od ruznejch vydavatelu
jenom doufam ze nebude v haji HW
diky za jakoukoliv radu
FSC Amilo Pi 2540 - CoreDuo,1.73MHz, 2GB RAM,250GB HDD,wifi,grafika ATi HD 2400@256MB; wista home (bohuzel)
HTC Hermes (Tytn) - Wifi,BT,IRDA,GSM,3G,touchscreen QVGA,2GB microSD,64MB RAM,128MB ROM,Windows Mobile 6.1,CPU Samsung 400Mhz