notebook + BT sluchátka Motorola S9 - nejdou spárovat

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
jirka___
občas něco napíše

notebook + BT sluchátka Motorola S9 - nejdou spárovat

Příspěvekod jirka___ » 02 zář 2008 11:07

Zdravím, koupil jsem si bezdrátová BT sluchátka Motorola S9 (http://www.shop-centrum.cz/zbozi/Motorola-S9/) a nejdou mi spárovat se s notebookem (mám asi rok starý A200-13R). BT průzkumník v noťasu mi je vůbec nenajde. Nevím čím to může být, jestli mi třeba nechybí nějaký soft. Stejné je to ale i u PDA Asus A696, tam je průzkumník najde, ale už se nepodaří spárování. Přitom k mobilu Motorola Z8 se připojí naprosto bez problémů. Nevíte kde může být chyba? Díky všem za reakce.

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 02 zář 2008 22:06

Sluchatka mozu mat problem v tom, ze si ich sparoval najprv s telefonom a az potom si to skusal s PC. Mozno ich treba prepnut do parovacieho rezimu :roll: Software predpokladam, ze mas priamo od Toshiby takze tam by to malo funogvat normalne. Nie ako u MS, ktoreho podpora bluetooth je dost obmedzena.

V PDA treba mozno povolit nejake bezpecnostne nastavenie aby mohlo byt sparovane.

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 02 zář 2008 23:14

chce to jen hledat spravne ovladace taky mi to neslo ale na konec pohoda zkus vidcom nebo tak nejak widcom nevim uz presne
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

Zpět na „Hardware“