Spolehlivy wifi router kolem 1000kc
Spolehlivy wifi router kolem 1000kc
Zdarec.Chtel bych si koupit neco na wifi aby mi na tom jel ntb,stolni pc a mobil.Cena kolem te tisicovky.Mam netbox 16/2 mb/s.Prosim o radu.Dekuji
-
- píše často
Asus WL520GC - mam ho a parada... v cinzaku, mam na nem 2 ntb, desktop a PDA, bezproblemu. muzu vrele doporucit
EDIT: ... a stal cca 600 vč. DPH
EDIT: ... a stal cca 600 vč. DPH
Naposledy upravil(a) kryspin.motyczka dne 16 pro 2008 06:18, celkem upraveno 1 x.
Apple Macbook Pro 13"
Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside
Zdravím a prosím o radu. Pokud už zde takový dotaz byl, tak se moc omlouvám, ale těch témat je tu tuna Mám net od UPC a chci se připojit taky přes NTB. Prý mám mít router, který umí rozdvojit IP adresu. Může mi, prosím, někdo nějaký doporučit ? Pokud se dá taky vejít zhruba do těch 1000,- Kč ? Děkuji za ochotu !!!
dollores:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 70UL000EQZ
pouzivam tento, max.spokojenost, mam ho u me v pokoji, tata v loznici (pres dve steny) ma vynikajici signal.
neni problem mit napojenych X veci soucasne, staci jen prepsat MAC adresu u routeru na tu, kterou ma sitova karta u pripojeneho pocitace primo na modem od UPC
EDIT:
doporucuji jeste precist toto vlakno, resili jsme tam nastaveni (puvodne mi to taky nechtelo jet, dokud jsem nevedel co a jak, byl to prvni router )
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=16367
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 70UL000EQZ
pouzivam tento, max.spokojenost, mam ho u me v pokoji, tata v loznici (pres dve steny) ma vynikajici signal.
neni problem mit napojenych X veci soucasne, staci jen prepsat MAC adresu u routeru na tu, kterou ma sitova karta u pripojeneho pocitace primo na modem od UPC
EDIT:
doporucuji jeste precist toto vlakno, resili jsme tam nastaveni (puvodne mi to taky nechtelo jet, dokud jsem nevedel co a jak, byl to prvni router )
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=16367
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
proc klonovat MAC? ja mam taky net od UPC, router pripojeny za modemem, a adresu klonovat potreba neni, to ledaze by router mel kabelovy modem v sobe a byl pripojeny primo, tak to jooo, ale ze by to bylo potreba takhle? UPC ma registrovanou MAC modemu, a ne zarizeni, ktere je za nim, takze zde nevidim duvod proc klonovat MAC
Apple Macbook Pro 13"
-
- píše často
centos: klideeek, ja se jen ptam se hned nerozciluj kdyz neco nevis no ten muj to taky umi, jen jsem se ptal, proc to klonovat, kdyz k UPC to neni potreba (ale to jsem bral podle sebe, takze pardooon, jsem-li te nejak pobouril )
Apple Macbook Pro 13"
kryspin.motyczka:
mi se to prave u UPC bez prepsani mac adresy routeru ani "za boha" nechtelo pripojit, jak jsem to prepsal, najednou vpohode naskocil
napojene to mam modem -> (sitak)-> router -> (wifi) -> pc, notebook, telefon, ...
mi se to prave u UPC bez prepsani mac adresy routeru ani "za boha" nechtelo pripojit, jak jsem to prepsal, najednou vpohode naskocil
napojene to mam modem -> (sitak)-> router -> (wifi) -> pc, notebook, telefon, ...
kazdy velky byk byl jednou tele
-
- píše často
alfah4ns píše:mi se to prave u UPC bez prepsani mac adresy routeru ani "za boha" nechtelo pripojit
tak to se divim, ja sem to zapojil a vsechno jelo hned a bezproblemu
Naposledy upravil(a) kryspin.motyczka dne 03 bře 2009 08:11, celkem upraveno 1 x.
Apple Macbook Pro 13"