mam drobny problém s zamknutím hdd na boku poznám niekto niečo čim by som svoje heslo kore poznám (niej to corka len hlupost maitela zamknut si disk a potom ked sa nieco okašle prist na to kde ho odomknem a ako to spravím v stolovom pc ) mohol zadať aj mimo spominaneho NB aby mi ho nasli trebárs XP
po pravde ak ho pripojený cez pata redukciu disk ide toči sa je v spravconi zariadeni ale nieje v tomto pocitaci a ani v disk manažérovi v nástrojoch na spravu,
teda je zamknutý a nevydri ho OS mrska jedna
do pôvodného NB ho dat nemozem klakol predtým ako sa dal disk odomknúť proste potrebujem dostat dáta z polo mŕtveho NB.
pripadne otazocka do slepá mimo temu, najde sa virus ktorý dokaze flash biosu ??
môj nb mi tak pripadá ze niečo podobne schytal. včera frčal dnes mŕtva ale nie úplne vyzerá to ako keby nieco na doske slo teda ide spustiť svietia kontrolky po pripojení na nabíjača začne nabíjať, najzaužívanejšie je ze počas takéhoto chodu sa roztoči vetrák a potom vyfukne teplí vzduch od cpu teda na mŕtvolu book trosku dosť žije zombi

stretol sa nikto s niečim napodobni ?? man napadol ten Bios alebo nejaka hlúposť nastavenia v POSTe a pre to neprebehne a nič sa nerozbehne.
nuž škoda ak by to bola stolová mašina bolo by to ľahšie doska od MSI a jej krásne ledky ma ich strašne rad.
Dakujem za akoukoľvek pomoc inak jedna sa o book Gateway model W 340UA no neviem ci sa to ako notas vôbec dá označiť