Na mém notebooku Acer Aspire 7730g po přeinstlaci na WinXP (Vistu jsem nepřekousl) přestal fungovat mikrofon. Ve správci zařízení žádný problém není vidět (žádný otazník/vykřičník). A v nastavení hlasitosti jsou posuvníky hlasitosti pro vstupní zařízení neaktivní viz obrázek
Ještě dodám že se to týká jak zabudovaného mikrofonu tak připojeného externího. Pomozte prosím...
No jo, ale já si ty oladače pomocí nLite zaintegroval přímo do instalačního CD a tudíž klasicky odinstalovat nejdou. Mohl by si mi poskytnout seznam souborů těch ovladačů, abych je mohl smazat ručně?
Právě že ne. Znova se tam nahrajou ty původní od Realteku. Jak jsem říkal, já je zaintegroval přímo do instalačního CD Windows a původní (ty Microsoftu) jsem z něj vyhodil. Možná se tou integrací stalo to, že ty integrované jsou teď jakoby defaultní...
pak to musíš udělat v nouzovém režimu...kdo ti poradil takovou moudrost integrovat ovladače které se instalují nové pomalu každý měsíc, do instalačky Windows? Integrují se základní systémové, třeba Sata Pokud to nepůjde ani v nouzáku, pak jen reinstal s nanovo upravenou instalačkou
a nebo proste ty drivery vykuchat ale to uz je asi moc HC
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220