V spravcoch zariadenia mam jedno nezname zariadenie ktoreho umiestnenie ma odkazuje na Řadič Intel(R) ICH9M rozhraní LPC – 2919
skusal som aktualizovat ovladac aj cez net aj z pocitaca ale nenaslo mi ziadny vhodny
Notebook asus M50vn
Neviete niekto co by to mohlo byt aby som mohol hladat konkretny ovladac na konkretny komponent?
skusal som aj google ale tam som sa nic nedozvedel vacsina odkazov malo Bad request alebo page not found.
Za pomoc dakujem
este mam dalsi problem ale ten riesim uz dlhsiu dobu nemozem nainstalovat ovladace na graficku kartu geforce 9650m gt lebo ak tak spravim, a je jedno ci to je 32 bit alebo 64 bit windows vista alebo 7, obrazovka zrni od spustenia a cca po 3 minutach sa restartne display a vypise chybu windows kernel mode driver has stopped working and has recovered. Toto spravi 3 krat a potom nasleduje bluescreen s rovnakou chybou a restart. skusal som uz vsetky mozne ovladace oficialne aj neoficialne, 32 bit win 7, vista aj 64 bit win7 aj vista. vyzera ze to bude nejaky koflikt grafiky s niektorim inym komponentom notebooku.
Ak by mi s tym vedel niekto pomoct budem mu velmi zaviazany
nezname zariadenie