Ikona Discu
Ikonou myslíš jenom ikonu, jakože obrázek - disk jako takový je normálně přístupný?
Zkusil bych znovu nainstalovat poslední Service Pack, pracovně tomu říkám "poloviční reinstall"
Případně omrknout, jestli tam není skrytý autorun.inf (pozůstatek po virové činnosti?), kde odkazuje parametr s ikonou na nějaký neexistující soubor.
Nebo taky může být poškozená cache ikon... Cokoliv....
Zkusil bych znovu nainstalovat poslední Service Pack, pracovně tomu říkám "poloviční reinstall"
Případně omrknout, jestli tam není skrytý autorun.inf (pozůstatek po virové činnosti?), kde odkazuje parametr s ikonou na nějaký neexistující soubor.
Nebo taky může být poškozená cache ikon... Cokoliv....
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, Intel X25-M 80 GB G2 + ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN) + NEC 2070NX
Je to problém s registry, nějak se ztratil odkaz na dll knihovnu s ikonou.
Na googlu je řada odkazů co s tím (něco bude na starší XP, ale princip je stejný), např.
http://www.troublefixers.com/drive-icon ... n-windows/
Jiná rada je, restartovat PC do safe modu a potom do normálního - to by mohlo "opravit" IconCache.db
Nebo, jak už zmínili kolegové nade mnou, nějaký program co proskenuje registry a opraví je (TuneUp, ccleaner)
Na googlu je řada odkazů co s tím (něco bude na starší XP, ale princip je stejný), např.
http://www.troublefixers.com/drive-icon ... n-windows/
Jiná rada je, restartovat PC do safe modu a potom do normálního - to by mohlo "opravit" IconCache.db
Nebo, jak už zmínili kolegové nade mnou, nějaký program co proskenuje registry a opraví je (TuneUp, ccleaner)
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Tak jsem provedl safe mode a nic,poté jsem testnul dle odkazu google a skončil jsem u Explorere\DriveIcons\C\DefaultIcon-tuto položku jsem v registrech nenašel.Tak jsem nakonec provedl novou instalaci systému,ale ani zde jsem neuspěl-tak mě napadlo nešlo by z jiného compu co má stejný OS okopírovat složku,která mi zde schází a poté ji vložit do svého PC.Jen nevím jak se jmenuje ta dll knihovna.
Preinstaloval si OS a chyba stale pretrvava? Tak to mas nieco spatne na tom D-ečku. Bud virus alebo daky pošahany autorun.inf alebo nieco podobne. Daj si zobrazit skryte polozky ak este nemas, a pozri ci nieco podozrive nieje na D:\
Mas antivir?
Inac do googla som zadal fcw.ico a niesi prvy co sa mu toto stalo. skus tam niektore z tych rieseni co sa ponukaju....
Mas antivir?
Inac do googla som zadal fcw.ico a niesi prvy co sa mu toto stalo. skus tam niektore z tych rieseni co sa ponukaju....
Mas tam nejaky chaos v tom pocitaci, smrtntky je zlozka obsahujuca nastavenie WIFI siete a standardne by sa mala ulozit na iny disk alebo aspon particiu ako je ta systemova takze inam ako na Ccko, pravdou je ze dana zlozka obsahuje aj jednu ikonu ale preco ti WIN nezobrazi ziadne ikony ked nenajde tu jednu netusim ALE
reinstalacia systemu sa zacina sformatovanim minimalne systemovej particie co pochybujem ze si spravil pretoze neexistuje aby si po formate disku a nainstalovani noveho systemu stale nemal na disku priradenu ikonku - v tomto pripade ti odporucam data skopirovat idealne von mimo PC o ktore nechces prist, sformatovat disk a nainstalovat windowsy .
reinstalacia systemu sa zacina sformatovanim minimalne systemovej particie co pochybujem ze si spravil pretoze neexistuje aby si po formate disku a nainstalovani noveho systemu stale nemal na disku priradenu ikonku - v tomto pripade ti odporucam data skopirovat idealne von mimo PC o ktore nechces prist, sformatovat disk a nainstalovat windowsy .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .