kapacita baterie za dva měsíce rapidně klesla
-
- píše často
kapacita baterie za dva měsíce rapidně klesla
Zdravím, před půl rokem jsem měl opotřebení baterie 30%, což drželo, až před měsícem to začalo rapidně klesat až na opotřebení 62%, dneska jsem na ntb pracoval a v půlce kapacity se vypnul. Pak jsem ho musel připojit k nabíječce a teď mám opotřebení 85%.. Je tohle možné ? za dva měsíce takové rapidní klesnutí kapacity? Je to Li-Ion 87Wh 8článková baterie. Znáte někdo nějaký trik, jak aspoň trochu navýšit kapacitu ? ...
Fujitsu-Siemens Amilo 3650 <-> CPU:AMD Turion X2 ZM-82 @ 2,2Ghz, XGP ATI 3870M <-> Jakékoliv rady ohledně tohoto ntb, nebo celkově tweakování ntb by se hodily - PM, potřeboval bych zvýšit výdrž baterie hlavně
-
- píše často
no bohužel, už to bude dva a půl roku a nová není k sehnání... 8mi článková.. já vím, že čím víc cyklů... tím ubývá kapacita baterie... ale rodiče mají starý acer asi už pět let a opotřebení teprve 45%.. tak jsem se právě divil no
Fujitsu-Siemens Amilo 3650 <-> CPU:AMD Turion X2 ZM-82 @ 2,2Ghz, XGP ATI 3870M <-> Jakékoliv rady ohledně tohoto ntb, nebo celkově tweakování ntb by se hodily - PM, potřeboval bych zvýšit výdrž baterie hlavně
To záleží krom jiného i na kvalitě samotných článků. Např. když se výrobce rozhodl to nešulit a uživatel se k baterce choval slušně, tak baterie byla i po mnoha letech použitelná. Bohužel v poslední době výrobci zjistili, že když to budou větší šunty, tak prodají víc baterií a tak se z baterek stalo spotřební zboží...
-
- píše často
škoda no....nevěděl bys, kde bych asi tak sehnal 8-cell baterii na muj ntb FSC Amilo Sa 3650 ?
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často